Categories

Specials

 • Pika trëndafil
  Pika trendafil

  Ne, tokësorë me staturë shkencëtari,...

  800 Lekë -20% 1 000 Lekë

List of products by supplier: Edualba Press

Showing 1 - 16 of 16 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock
 • Quick view
  5 250 Lekë 7 500 Lekë -30% In Stock

  Fjalor pamor trigjuhësh. Shqip - Anglish - Italisht

  5 250 Lekë
  7 500 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 800 Lekë 2 000 Lekë -10% In Stock

  1 800 Lekë
  2 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Për gjumin e çdo vogëlushi, përralla të ëmbla dhe shumë vjersha të bukura, nën shoqërinë e Arushit Tedi dhe mamit të tij. Libri i vogël është i mbushur me ilustrime shumëngjyrëshe. Me ilustrimet me te bukura nga Tony Wolf.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 330 Lekë 1 900 Lekë -30% In Stock

  "Na ishte një herë", është një libër me 12 përrallat klasike, më të bukura.

  1 330 Lekë
  1 900 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% In Stock

  Tani nuk keni pse të lodheni sepse libri ua tregon vetë fëmijëve përrallat Edualb ka përgatitur setin e përrallave klasike jo vetëm për tu lexuar, por edhe për tu dëgjuar dhe për tu shikuar. "Tre derrkucët", "Kësulkuqja" dhe "Rosaku i vogël i shëmtuar" vijnë me CD dhe DVD për tu parë në MP3 dhe DVD. Ky është një botim fantastik për të nxitur pa mundim...

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 800 Lekë -30% In Stock

  Përrallat e Ezopit është një nga botimet më të përshtatshme për fëmijën tuaj nëse doni ti përcillni zgjuarsinë dhe ironinë therëse të Ezopit përmes përrallave të tij: 5 rrëfenjat më të bukura vijnë në këtë përmbledhje. Ato janë: "Gjinkalla dhe milingona", "Breshka dhe lepri", "Miu i fushës dhe miu i qytetit", "Luani dhe miu", "Dhelpra dhe rrushi". Ky...

  560 Lekë
  800 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë 1 000 Lekë -30% In Stock

  Si asnjëherë tjetër, këtu janë përfshirë përrallat për princeshat magjepëse në të gjitha variantet; për tu lexuar, për tu dëgjuar dhe për tu shikuar përmes DVD. Një CD shoqërohet me librin ku rrëfehen "Sirena e vogël", "Borëbardha" dhe "Hirushja". Nëse vajza juaj është princeshë, kjo është dhurata më e bukur që ajo të ndihet e tillë

  700 Lekë
  1 000 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 330 Lekë 1 900 Lekë -30% In Stock

  Na ishte një herë një pyll magjik në të cilin jetonin shumë kafshë, xhuxhë, zana, elfë dhe gjigantë...

  1 330 Lekë
  1 900 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Përmes këtij libri autori hedh dritë mbi marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe Mbretërisë së Bashkuar, të vëzhguara nga aspekti kronologjik, historik dhe diplomatik. Autori e ka shkruar gjatë periudhës kur ka qenë drejtues i misionit diplomatik shqiptar në Londër.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 330 Lekë 1 900 Lekë -30% In Stock

  Rrëfenjat më të bukura të fermës janë përmbledhur në një libër të vetëm.

  1 330 Lekë
  1 900 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Këshilla nga ekspertët e 'Practical Parenting', të cilave mund ti besoni plotësisht. Përgjigje të qindra pyetjeve, duke filluar nga shëndeti, të nxënët, zhvillimi dhe sjellja. Zgjidhje të suksesshme të problemeve të zakonshme, si përshembull, përgjumja e foshnjes, mësimi me oturakun dhe kalimi i krizave të inatit.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Një libër i cili do tju shoqërojë gjatë muajve të shtatzanisë por jo vetëm, duke ju mësuar kujdesin që duhet të tregoni gjatë kësaj periudhe.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Xhungla vjen në shtëpinë tuaj përmes një botimi cilësor me imazhe dhe imitime të mrekullueshme të tetë zërave të kafshëve. Igloo Books ka ideuar botimin që e sjell në shqip Edualba për prindër që duan të edukojnë fëmijët me standarde të larta. Ky botim ka vlera edukative dhe njohëse për fëmijën tuaj

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  560 Lekë 800 Lekë -30% In Stock

  Në këtë botim fantastik për fëmijë janë përmbledhur pesë përralla: "Violeta, zana e kopshtit", "Tina, zana e ngathët", "Erisa dhe shokët e shoqet e koptshtit", "Albina, zana pa shkop magjik", "Mona, zana që jepte urdhra". Ky është një libër tejet edukativ nëse fëmija juaj është në kopësht.

  560 Lekë
  800 Lekë -30%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 16 of 16 items