Categories

List of products by supplier: ERIK

per page
Showing 1 - 32 of 47 items
 • Quick view
  300 Lekë In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  "Abetarja për parashkollorët", i cili u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve të vegjël (4-6 vjeç) për të mësuar si të shkruajnë gërmat, t’i njohin ato dhe të zbaviten nëpërmjet ngjyrosjes së figurave të vendosura në tekst. Është një parapërgatitje e shkëlqyer e fëmijës për klasën e parë. Ky libër është hapi i parë drejt të shkruarit, të mësuarit të...

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  Librat dhe dija ndriçojnë mendjen tonë. Kujdes! Ky libër sugjerohet të lexohet nga të gjithë fëmijët. E porositni online dhe e gjeni në të gjitha libraritë në Tiranë dhe shumë shpejt në të gjithë Shqipërinë.

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  350 Lekë In Stock

  A keni dashur ndonjëherë të shkoni në një super aventurë me mikun tuaj me të mirë? Dy shokët tanë të zemrës, Bagsi dhe Lola bashkë me mikun e tyre të ri, Etin nisen në një super aventurë me balonë në një ishull të largët plot me rreziqe por edhe me gjëra të bukura.

  350 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Bileta e lotarisë është një nga romanet më të bukur të Zhyl Vernit. Ai ka skalitur me penën e tij historinë e Gulda Hansenit, norvegjezes së bukur, që pret me padurim lajme nga i fejuari i saj, i cili ndodhet në brigjet e peshkimit të Njufaundlendit.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky libër, përcjell mesazhe të bukura shprese dhe besimi se ”Do t’ia dalim!”; vë në epiqendër Dashurinë, si çelësi i mirëkuptimit dhe i paqes; si gjeneratori i transformimit pozitiv të mendësisë dhe jetës së individit dhe shoqërisë.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Veprimi zhvillohet në Afrikën e Jugut, ku inxhinieri Mere kryen studimet e kimisë organike në shkëmbinjtë mineral depozitues. Heroi dëshiron të martohet me vajzën e pronarit të tokave zonjushën Alisës, por babai i saj refuzon, sepse pasuria e djaloshit nuk është e mjaftueshme për babain lakmitar. Siprien Merè, i dashuruar me Alisën dhe i nxitur prej saj,...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  100 Lekë In Stock

  Mëso duke njgyrosur. Jepini fëmijëve tuaj të mësojnë të njgyrosin me këtë libër, duke nxitur dhe fantazinë e tyre.

  100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Ky bllok, Ditar, është hartuar për t’u ardhur në ndihmë mësuesve në përgatitjen ditore. Struktura e planifikimit ditor është bazuar në kurrikulën e re me bazë kompetencat, sipas udhëzimeve të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë, në Arsimin Parauniversitar të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  "Don Kishotii Mances" i gjeniut të letërsisë botërore bashkon në mënyrë të natyrshme prirjen fantastike me shpirtin realist. Servantesi, me mjaft mjeshtëri, sajon dy personazhe që edhe pse nuk i ngjajnë shumë njëri-tjetrit, nuk bëjnë dot vetëm. 

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  “Emili dhe detektivët” Ngjarjet e këtij romani janë realizuar në dy plane, në marrëdhëniet e prindërve me fëmijët dhe nga ana tjetër e fëmijëve me njëri-tjetrin në rrethana krejt të rastësishme. Ata krijojnë një organizëm të mirëfilltë institucional ndjekjesh e survejimesh për kapjen e një hajduti të rrezikshëm bankash. Ky libër mbart vlera të...

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Ky roman, i pasur në aventuara e të papritura, na tregon se si djaloshi me një inteligjencë të jashtëzakonshme realizon i pari lundrimin polar drejt botës.

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  100 Lekë In Stock

  100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë Out of stock

  400 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Autori Erjol Mezini përcjell tek ju ndjesinë dhe perceptimin e tij të sinqertë, të shpirtit e të mendjes, të unit të tij krijues, me librin "I colori della vita". Në këtë libër është mjaft interesant projektimi i hapësirës njerëzore nëpërmjet integrimit të ngjyrave në harmoni me emocionet. Tabloja universale e tyre, tonaliteti, kombinimi dhe pasqyrimi i...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Poezia e kësaj autorje shkon deri tek rrënja duke dhënë mesazhe në çdo varg, të cilat janë zëri i brendshëm e i padukshëm i saj. Krijimtaria e saj ka trillin femëror, elegancën dhe gjuhën e pasur.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Romani është shumë i bukur dhe përcjell mjaft mesazhe domethënëse. Lexuesi pëlqen ankthin dhe shpejtësinë se si zhvillohen ngjarjet njëra pas tjetrës dhe mbi të gjitha, ai dëshiron që Konti të dal fitimtar

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  200 Lekë In Stock

  200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  I gjithë Parisi tallet dhe torturon Kuazimodon, Kurrizon, i cili jeton midis zgavrave prej guri, në majat e Katedrales së madhe. Asnjeri nuk mendon se ai ka ndjenja dhe emocione njerëzore. Por Kuazimodo, për çudinë e të gjithëve, do të tregojë se ai ka në vetvete dashuri të pafund dhe besnikëri, të cilat shpalosen në këtë histori dramatike dhe të...

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  200 Lekë In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Erdhi përsëri tek ju, me romanin “Lady D.”, - Ambra Hysa, autorja e librit “Dashuri në kohë Koronavirusi”.  Tashmë, me “Lady D.”, një roman mjaft interesant,  Ambra ka ngjitur bindshëm shkallët e krijimtarisë  letrare, duke u afirmuar si një shkrimtare e re, e talentuar. Fantazia krijuese, e përdorur që në titullin  e librit, përshkon gjithë romanin,...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock
 • Quick view
  200 Lekë In Stock

  Ky libër është vazhdimësi e Matematika për parashkollor 1, plotëson programin e parashkollorit për numrat nga 11 deri në 20. Fëmijët mësojnë të shkruajnë numrat dhe ti njohin ato duke u zbavitur me ushtrimet të ndryshme. Ky libër është një dritare drejt botës së bukur dhe të vështirë të matematikës, një hap drejt të ardhmes.

  200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  200 Lekë In Stock

  “Matematika për parashkollorët” u vjen në ndihmë të gjithë fëmijëve të vegjël (4-6 vjeç) për të mësuar si të shkruajnë numrat, t’i njohin ato dhe të zbaviten nëpërmjet tyre. Është një dritare drejt botës së bukur dhe të vështirë të matematikës, një hap drejt së ardhmes.

  200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky libër nuk është tërësisht libër shkencor (ai është edhe i tillë), nuk është vetëm roman i mirëfilltë, nuk është vetëm thjesht një ese; ai është një libër i veçantë dhe i vlefshëm për cilindo që ka kuriozitetin të hyjë pa shumë përgatitje, poe edhe pa shumë mundim, në botën magjepsëse intelektuale të Ajnshtajnin.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Romani, përveç notave epike, ka edhe nuanca romantike midis protagonistit dhe Nadias. Se ç’ndodh me fatin e tyre ju do ta gjeni në faqet e këtij libri.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Ajo është e hijshme joshëse, e zgjuar. Ai i bukur, sensual dhe pak misterioz. Takohen rastësisht... Afrohen me njëri-tjetrin deri në çmenduri...Më pas, një largim i beftë, një sekret i pathënë, një zjarr që përvëlon ende në ftohtësinë e krijuar... Çfarë ndodhi me ta? Asgjë dhe gjithçka.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 32 of 47 items