Categories

Specials

List of products by supplier: ADA

Showing 1 - 32 of 32 items
 • Quick view
  193 Lekë 250 Lekë -23% In Stock

  193 Lekë
  250 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  501 Lekë 650 Lekë -23% In Stock

  501 Lekë
  650 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Personazhi ynë ka një të veçantë: Ai është i dashuruar pas natyrës dhe kafshëve si asnjëri prej miqve të tij. Në këtë libër vijnë aventurat e vogëlushit Krisli kur shkon në fshat tek gjyshi i tij, Selimi. Në faqet e tij do të gjeni historitë e vogëlushit në udhëtimet që bën mes natyrës, detit, dhe botës së madhe të kafshëve. Libri është shoqëruar me shumë...

 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  Tre prej diktatorëve më të njohur të Shekullit të XX, Hitleri, Musolini dhe Stalini vijnë përmes një analize komplekse dhe të dhëna të marra nga burime të shumta arkivore, libra biografikë dhe analiza

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  Seria Elitë e Jeta Vejkollarit vazhdon me romanin e tretë “Dashuri në kohën e rrëmujës”, një tjetër eksplorim në botën rinore, në mënyrën sesi të rinjtë e shohin njëri-tjetrin dhe sesi i shfaqin ndenjat dhe pasionet e tyre

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  Pas shumë sprovash, konkursesh, pjesëmarrjesh në antologji, Babeta Rexhepi shfaqet para lexuesit me vëllimin e saj poetik. Ndonëse vjen nga fusha e mjekësisë, Rexhepi sjell një botë të sajën, plot ndjeshmëri dhe përjetime nga bota njerëzore, duke përdorur teknika të shumta poetike

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  116 Lekë 150 Lekë -23% In Stock

  Një përrallë e bukur kur realja dhe magjikja gërshetohen aq bukur; disa shoqe që jetojnë dy realitete vijnë me botën e tyre, me ëndrrat dhe dëshirat. Libri është shoqëruar me ilustrimet e piktorit Ergys Faja

  116 Lekë
  150 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  270 Lekë 350 Lekë -23% In Stock

  270 Lekë
  350 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  693 Lekë 900 Lekë -23% In Stock

  Vincitore del premio “Il miglior libro per ragazzi del 2015”, con motivazione: “Per le favole indovinate e interesssanti dove si fonde il semplice gioco con il pensiero, per i versi melodici e ritmici come pure per la bellezza della parole che suscita delle immagini adeguate nel lettore ovunque nel mondo”  

  693 Lekë
  900 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  270 Lekë 350 Lekë -23% In Stock

  Aleksandra është vetëm 12 vjeçe por pasioni për të lexuar dhe talenti për të shkruar e kanë nxitur që të vijë para bashkëmoshatarëve me një roman fantastik, të cilin e ka shkruar në kohën kur ishte 10 vjeçe: Një grup fëmijësh që po kalonin pushimet në Sarandë gjejnë një hajmali në det, e cila i çon më pas vogëlushët në një realitet tjetër, plot magji dhe...

  270 Lekë
  350 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  Spiro Mehilli sjell nje biografi te plote te jetes dhe krijimtarit se Maksim Gorkit, duke iu referuar te dhenave dhe studimeve qe jane bere ne Bashkimin Sovjetik. Nje ndalese me interes eshte edhe roli i tij ne krijimin e realizmit socialist.

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  770 Lekë 1 000 Lekë -23% In Stock

  Misteri, fataliteti, enigmat, pamundësia për të kapërcyer vetëndërgjegjien, si  konfuzion por dhe shqetësim ngrejnë pareshtur stuktura të tilla, të cilat herë në formë dekadente dhe herë vizualitetit ndërtojnë një brendi intiguese, por përshfaqin dhe guximin e përballjes. Kështu mes tre botëve, tre gjendjeve, atë të krijimit, jetës dhe përtejshpirtit...

  770 Lekë
  1 000 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  Një esse për jetën, artin dhe “humorin” e shqiptarëve para dhe pas vitit ‘90

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  385 Lekë 500 Lekë -23% In Stock

  385 Lekë
  500 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  539 Lekë 700 Lekë -23% In Stock

  I qartë, i saktë, i prirur për përshkrime deri në imtësi, Plaku e sjell të gjallë jetën reale dhe, nga ana tjetër, mjeshtërisht paraqet situata të tilla që lexuesi të përfshihet e të bëhet pjesë e rrëfimit, e jo vetëm si gjendje shpirtërore. Korpusi letraro-estetik i Odise Plakut ka një mënyrë të veçantë, origjinale e të kualifikuar. Ky libër, që pa...

  539 Lekë
  700 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  539 Lekë 700 Lekë -23% In Stock

  Romanin “Vallja e të vdekurve” ia kushtoj shokut tim Gani Qeraxhiut. E kam njohur në 4 korrik të vitit 1959, ditën që u grumbulluam në Pashaliman dhe pas fjalës “rrugë të mbarë” të kundëradmiral Teme Sejkos, me anijen “Irgis” udhëtuam nga Vlora në Odesë e më tej me tren në Leningrad. Ishim kontigjenti i kursantëve që do të studionim në Institutin e...

  539 Lekë
  700 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  616 Lekë 800 Lekë -23% In Stock

  616 Lekë
  800 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  308 Lekë 400 Lekë -23% In Stock

  Ky libër trajton historinë e Romeos dhe Zhuljetës shqiptare. Një dashuri mes dy të rinjëve nga një fshat i Tiranës, e cila në pamundësinë e realizimit të saj, prodhon një krim. Autori, Spiro Mëhilli e ka rrëfyer mjeshtrisht, duke u bazuar mbi historinë që rrëfehet brez pas brezi nga banorët e zonës.

  308 Lekë
  400 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Tiranë. Mesnatën e krishtlindjes, i kthyer në shtëpi pas anulimit të një udhëtimi me familjen, që do të kishte qenë gjithçka përveçse i këndshëm, Sidriti takohet me Anën magjepse dhe të mistershme. “Në qoftë se plotëson të gjitha dëshirat, vdes”, i mëson ajo, duke i treguar rrugën dhe hapur derën e një bote të pabesueshme dëshirash. Nën magjinë e tyre...

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  231 Lekë 300 Lekë -23% In Stock

  231 Lekë
  300 Lekë -23%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 32 of 32 items