Categories

Specials

List of products by supplier: RL Books

Showing 1 - 16 of 16 items
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Jeta e Jezu Krishtit sipas ungjijve të harruar e të mohuar nga kisha

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Belbëzimi, mbajtja e gojës” është një ribotim i përditësuar pas 17 vjetësh nga botimi i parë. Në këtë libër do të gjeni gjithë informacionin e nevojshëm për belbëzimin dhe një metodë për korrigjimit e tij te të rriturit. Për problemet në të folur te fëmijët lexoni “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2 deri 6 vjeç” i të njëjtit...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Numri i dimrit 2021 i Revistës Letrare me emrat më të mirë të letërsisë së sotme shqipe.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Hidhet ne qarkullim numri i veres se vitit 2023, ku do te gjeni shkrime, analiza, perkthime dhe krijime te autoreve shqiptare dhe te huaj

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Hidhet ne qarkullim Revista Letrare – Pranvere 2022, botim i RL Books, përgatitur nën drejtimin e Dritan Kiçit. Në këtë numër do të gjeni intervista me shkrimtarë, tregime, poezi, ese dhe përkthime

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  RL Books hodhi ne qarkullim Revisten Letrare Pranvere 2023, me shkrime, krijime, perkthime dhe studime ne fushen e letersise.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Revista Letrare, verë 2022, sjell një larmi krijimesh letrare nga autorë shqiptarë, të njohur e të rinj, si dhe përkthime të nga tregimet më të mira të letërsisë botërore. Në dy intervista, Naun Shundi dhe Rita Petro tregojnë për krijimtarinë dhe jetën e tyre.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Hidhet në qarkullim numri i vjeshtës 2023 i Revista Letrare, botim i RL Books, në të cilën do të gjeni intervista, krijime në poezi, prozë dhe materiale të tjera

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një përmbledhje me proza, poezi dhe intervista nga autorët më të mirë shqiptarë dhe mjeshtrat e letërsisë botërore.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Revista Letrare, Dimër 2023 sjell në vëmendje të lexuesve një koleksion të pasur krijimesh letrare, duke përfshirë poezi, tregime, përkthime dhe intervista. 

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Revista Letrare, vjeshtë 2022 sjell disa nga penat më të mira të letërsisë dhe përkthimeve të sotme shqipe. Në këtë numër janë përfshirë Kristina Fragkeskaki, Adem Gashi, Virion Graçi, Romelda Bozhani, Artur Baku, Ko Un, Thanas Medi, me intervistën "Shkruaj për të lënë gjurmën e ekzistencës sime", Alban Tufa, Isaac Bashevis Singer, Arbër Ahmetaj, Eleana...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një nga romanet më të bukura të letërsisë klasike shqiptare, vjen i përshtatur në shqipen e sotme nga Dritan Kiçi dhe i botuar nga RL Books.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  “Vallja” (Reigen – në origjinalin gjermanisht) është një nga veprat më të famshme provokative me temë sensuale. Arthur Schnitzler e shkroi në vitin 1897 dhe brenda çerekut të parë të shekullit të njëzetë u përkthye thuajse në të gjitha gjuhët e mëdha të botës.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin. Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 16 of 16 items