Categories

Specials

List of products by supplier: Nacional

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    1 000 Lekë In Stock

    Ky roman sjell shperberjen e vlerave te individit ne nje realitet ne tranzicion; ku perpjekja per mbijetese i nenshtrohet ligjit te xhungles dhe ku jeta te rezervon ne cdo moment kthesa te papritura. Permes ketij romani autori sjell perpjekjen e individit per te mbijetuar, perkunder mekanizmave shoqerore qe shkojne drejt degradimit.

    1 000 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item