Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Nacional

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
  • Shikim i shpejtë
    1 000 Lekë Në stok

    Ky roman sjell shperberjen e vlerave te individit ne nje realitet ne tranzicion; ku perpjekja per mbijetese i nenshtrohet ligjit te xhungles dhe ku jeta te rezervon ne cdo moment kthesa te papritura. Permes ketij romani autori sjell perpjekjen e individit per te mbijetuar, perkunder mekanizmave shoqerore qe shkojne drejt degradimit.

    1 000 Lekë
    Në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër