Categories

Specials

List of products by supplier: MIRGEERALB

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky liber flet per sfiden peseqindvjecare te shqiptareve nen Perandorine Osmane. 

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky vellim permbledh poezi të krijuara nga autori gjatë vitit 2014-2015. Studiuesi Agron Shele thote: Vëllimi poetik “Koha tjetër” i autorit Nikollë Loka meriton të radhitet në bibliotekën e çdo lexuesi dhe të lexohet me vëmendje pasi ky libër vjen në fondin e poetekës shqiptare plot dritë, i plotësuar me gjithë karakteristikat e një arti në përsosje dhe...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Materiale të Ministrisë së Jashtme austriake për konferencën e paqes.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Ky është vëllimi ku Kujtim Dashi shfaq majën e tij si tregimtar duke sjellë një përmasë të fortë biografike. Ky libër është dedikim të babain e tij, duke sjellë njëherësh edhe një reflektim të rrallë për raportet mes brezave

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Artisti Pjetër Marku vjen me një pjesë të konsiderueshme të krijimtarisë së tij në zhanret e portretit dhe peisazhit, por edhe me punime të artit modern, në vigjilje të hapjes së ekspozitës personale dhe 70-vjetorit të lindjes. Trevat e Mirditës dhe vendeve të tjera të Shqipërisë, portrete dhe histori njerëzore, vijnë mjeshtrisht në një katalog të botuar...

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Ndoc Gjetja është një personazhet më të spikatura të poezisë shqipe të gjysmës së dytë të shekullit të XX, ku ky libër ndriçon aspektet e jetës dhe krijimtarisë së tij parë në një këndvështrim të thellë nga autori dhe studiuesi Kujtim Dashi, por edhe përmes një sërë shkrimesh dhe esesh që kanë bërë rreth tij personalitete të spikatura të kulturës shqiptare

  650 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 6 of 6 items