Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese MIRGEERALB

Shfaq 1 - 7 nga 7 libra
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky liber flet per sfiden peseqindvjecare te shqiptareve nen Perandorine Osmane.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Ky vellim permbledh poezi të krijuara nga autori gjatë vitit 2014-2015. Studiuesi Agron Shele thote: Vëllimi poetik “Koha tjetër” i autorit Nikollë Loka meriton të radhitet në bibliotekën e çdo lexuesi dhe të lexohet me vëmendje pasi ky libër vjen në fondin e poetekës shqiptare plot dritë, i plotësuar me gjithë karakteristikat e një arti në përsosje dhe...

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Materiale të Ministrisë së Jashtme austriake për konferencën e paqes.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky është vëllimi ku Kujtim Dashi shfaq majën e tij si tregimtar duke sjellë një përmasë të fortë biografike. Ky libër është dedikim të babain e tij, duke sjellë njëherësh edhe një reflektim të rrallë për raportet mes brezave

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok
  I ri

  Artisti Pjetër Marku vjen me një pjesë të konsiderueshme të krijimtarisë së tij në zhanret e portretit dhe peisazhit, por edhe me punime të artit modern, në vigjilje të hapjes së ekspozitës personale dhe 70-vjetorit të lindjes. Trevat e Mirditës dhe vendeve të tjera të Shqipërisë, portrete dhe histori njerëzore, vijnë mjeshtrisht në një katalog të botuar...

  2 000 Lekë
  Në stok
 • E ku e ka gjetkë zanafillën shteti arb përveç se në Ndërfanë të Mirditës... Këtë tezë mbron fort studiues Nikoll Loka në një studim profesional dhe tejet provokues, që rend të sfidojë disa nga tezat e historiografisë zyrtare të deritanishme. Për çështjet e mëdha që shtron ky libër, por edhe për rëndësinë që pati zhvillimi gati 25-vjeçar i Arbërisë në...

 • Shikim i shpejtë
  650 Lekë Në stok

  Ndoc Gjetja është një personazhet më të spikatura të poezisë shqipe të gjysmës së dytë të shekullit të XX, ku ky libër ndriçon aspektet e jetës dhe krijimtarisë së tij parë në një këndvështrim të thellë nga autori dhe studiuesi Kujtim Dashi, por edhe përmes një sërë shkrimesh dhe esesh që kanë bërë rreth tij personalitete të spikatura të kulturës shqiptare

  650 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 7 nga 7 libra