Categories

Specials

List of products by supplier: ASD STUDIO

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Spiro Mëhilli vjen me këtë libër para lexuesve si novelist. Janë 7 rrëfime që përcjellin dramën e individit shqiptarë në komunizëm dhe demokraci. Janë 7 rrëfime të cilat të bëjnë për vete me mjeshtrinë e narracionit, me dramën që përcjellin dhe me shqetësimet që ngrenë secila prej historive.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky roman trajton plagën e rëndë të shoqërisë shqiptare: përdorimin e drogës nga të rinjt dhe emigrimin ilegal drejt perëndimit me anë të gomoneve.  

  600 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items