Categories

Specials

List of products by supplier: Media Union

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Renditja e kompanive më të mëdha në vend, sipas të ardhurave, “Monitor 200”, për vitin 2019. Ndërtimi dhe koncesionet po vijojnë të fitojnë terren. Sipërmarrjet e përqendruara në konsum paralajmërojnë për pasojat e COVID-19 në aktivitetin e tyre.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  "Menaxhimi i Vetvetes" identifikon pyetjet vëzhguese që duhet t'i bëni vetes në menyrë që të fitoni mendjemprehtësinë e duhur për të marrë nën drejtim karrierën tuaj, ndërsa "çfare e bën një Drejtues të Efektshëm" ju paraqet sjelljet kyçe që ju duhen për të udhëhequr. Sëbashku, ato ju prijnë drejt një rruge të ndritur që do t'ju ndihmojë të gdhendni...

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Kjo veper vjen e përzgjedhur, përkthyer dhe me parathënie nga Filip Friman dhe konsiderohet si nje nga manualet me te arrira qe eshte shkruar ndonjehere ne fushen e lidershipit dhe qeverisjes

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items