Categories

List of products by supplier: Shtepia Botuese Prizmi

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky libër portretizon një nga personalitetet më domethënëse të historisë së Islamit. Duke pasur parasysh keqkuptimet dhe akuzat e pabaza në lidhje me të, Aishja e nderuar (r.a.) do kuptuar drejtë, deri në imtësitë më të vogla. Më shumë se çdo bashkëshorte tjetër e Profetit.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Aliu i nderuar është personi i parë që të vjen ndërmend në mes të sahabëve të Profetit kur përmendet trimëria. Mirëpo, të thuash se ishte veç shembull i guximit dhe trimërisë është t’ia pakësosh vlerat në shumë pakogjë. Me artikulimin e emrit të tij artikulohet njëherazi dhe çdo përmbajtje e thellësive në botën shpirtërore të një njeriu.  

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Ky libër ka qëllim të dyfishtë: nga njëra anë, është një thirrje për myslimanët që të jenë më të vetëdijshëm se Islami mëson nevojën për dialog dhe se muslimanët janë ftuar për të qenë ndërmjetës dhe dëshmitarë të mëshirës universale të Zotit, nga ana tjetër, është një ftesë për jomyslimanët që të lënë pas paragjykimet, dyshimet dhe të vërtetat e cunguara...

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Një ideal që të jetuarit e sheh të lidhur ngushtë me të dhënit jetë, duke e gjetur çlirimin vetjak në çlirimin e të tjerëve...

  700 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 8 of 8 items