Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Shtepia Botuese Prizmi

Shfaq 1 - 9 nga 9 libra
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë 400 Lekë -25% Në stok

  “Kush mëson dyzet prej haditheve të mia dhe ua mëson ato edhe të tjerëve Allahu e ringjalltë atë pas ditës së gjykimit në një vend me dijetarët.” - Profeti Muhamed (paqja qoftë mbi Të)

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë 600 Lekë -25% Në stok

  Ky libër portretizon një nga personalitetet më domethënëse të historisë së Islamit. Duke pasur parasysh keqkuptimet dhe akuzat e pabaza në lidhje me të, Aishja e nderuar (r.a.) do kuptuar drejtë, deri në imtësitë më të vogla. Më shumë se çdo bashkëshorte tjetër e Profetit.

  450 Lekë
  600 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë 400 Lekë -25% Në stok

  Aliu i nderuar është personi i parë që të vjen ndërmend në mes të sahabëve të Profetit kur përmendet trimëria. Mirëpo, të thuash se ishte veç shembull i guximit dhe trimërisë është t’ia pakësosh vlerat në shumë pakogjë. Me artikulimin e emrit të tij artikulohet njëherazi dhe çdo përmbajtje e thellësive në botën shpirtërore të një njeriu.  

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë 400 Lekë -25% Në stok

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë 400 Lekë -25% Në stok

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  525 Lekë 700 Lekë -25% Në stok

  Ky libër ka qëllim të dyfishtë: nga njëra anë, është një thirrje për myslimanët që të jenë më të vetëdijshëm se Islami mëson nevojën për dialog dhe se muslimanët janë ftuar për të qenë ndërmjetës dhe dëshmitarë të mëshirës universale të Zotit, nga ana tjetër, është një ftesë për jomyslimanët që të lënë pas paragjykimet, dyshimet dhe të vërtetat e cunguara...

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 800 Lekë -25% Në stok

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  488 Lekë 650 Lekë -25% Në stok

  Kush është Hz. Muhammedi? Sipas Majkëll H. Hartit, autorit të librit "100 njerëzit me ndikim më të lartë" (The 100 Ranking of the Most Influential People), ai është njeriu më me ndikim i së kaluarës e që ka për të mbetur i tillë edhe në të ardhmen.

  488 Lekë
  650 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  525 Lekë 700 Lekë -25% Në stok

  Një ideal që të jetuarit e sheh të lidhur ngushtë me të dhënit jetë, duke e gjetur çlirimin vetjak në çlirimin e të tjerëve...

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 9 nga 9 libra