Categories

Specials

List of products by supplier: Dukagjini

per page
Showing 1 - 32 of 66 items
 • Quick view
  750 Lekë In Stock

  750 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë Out of stock

  1 100 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë Out of stock

  600 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  2 150 Lekë In Stock

  2 150 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë In Stock

  “Balada e buburrecit”, kalon nga personalja e autorit, te kombëtarja (kryesisht te lufta dhe paslufta në Kosovë), duke pretenduar universalen, shpërfaq realitetin e hidhur që prodhon krizën personale dhe kombëtare. Për kah struktura, ky libër, i shkruar me fjali të shkurtra dhe i karakterizuar nga një stil fragmentar, refuzon mënyrën tradicionale të...

  850 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë Out of stock

  650 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 150 Lekë In Stock

  Jeta e çdo njeriu është rrugëtimi i tij drejt vetes, përpjekja e një udhe, treguesi i një shtegu. Asnjë njeri nuk ka qenë kurrë tërësisht vetvetja; megjithatë, gjithkush përpiqet të bëhet një herë i tillë: budalla apo i mençur qoftë; secili, gjithë sa mundet. Çdo njeri mbart me vete deri në fund mbetjet e lindjes së tij: lëngje sekrecionesh dhe lëvozhga...

  1 150 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 500 Lekë In Stock

  2 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 600 Lekë In Stock

  1 600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  “Ledi Makbeth nga guberna e Mcenskut” i Nikolai Leskovit, trajton “dashurinë fatale” dhe fundin tragjik të heroinës së kësaj novele. Nisur prej titullit, trajtimit të personazheve dhe fundit tragjik, novela krijon lidhje intertekstuale me veprën e Shekspirit. Leskov, i konsideruar si një ndër autorët më të vështirë për t’u përkthyer, për shkak të një...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Të gjithë fëmijët do të bashkëndiejnë në një pikë me lepurushin prej pushi. Preokupimi i lepurushit prej pushi ishte të bëhej i vërtetë dhe për të arritur të bëhej i tillë, nga një lodër, në një lepur me katër këmbë, lepurit iu desh të kuptonte shumë urtësi. Ndjenja e të qenit i vërtetë te fëmijët, arrihet duke u ofruar dashuri, duke i vlerësuar për çkado...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  “Libërthi i dashurisë”, fitues i Çmimit Evropian për Letërsi, është një rrëfim që, duke nisur prej perspektivës personale të autorit, kërkon t’i shpërfaqë kotësinë dhe rëndomtësinë e jetës moderne, duke i ndërthurur gjithnjë me pozicionin e artistit në shoqëri.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  650 Lekë Out of stock

  650 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  “Maitreji” është libri i shtatë i kolanës “ANIMA”, i shkruar nga Mircea Eliade, një ndër personalitetet më të mëdha, të njohura botërisht, të shekullit XX. Eliade, studiues, teoricien, filozof dhe shkrimtar, në këtë roman, më shumë sesa për erudicionin që e karakterizon personalitetin e tij, preokupohet për emocionin dhe na sjell një histori sa të bukur,...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Për të gjithë ata që kanë lexuar librin bestseller të The Neë York Times, Ti je placebo, të autorit Joe Dispenza, tashmë vjen edhe libri më i ri “Mbinatyrshëm”. I bazuar mbi vëzhgimet dhe trajnimet e shumta në të gjithë botën, shkencëtari i mendjes eksploron sesi njerëzit e zakonshëm po bëjnë të pazakonta për të transformuar veten dhe jetet e tyre.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  850 Lekë In Stock

   “Mëngjes te Tiffany” është ndër librat më të përfolur të shekullit XX. E shkruar nga Truman Capote, një ndër emrat më kontraversialë të artit amerikan, kjo novelë arriti famë mbarëbotërore, famë e cila u stimulua edhe nga ekranizimi i këtij libri dhe nga loja e yllit hollivudian Audrey Hepburn.

  850 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër u jep prindërve dhe kujdestarëve njohuri dhe metoda të fuqishme për të ndihmuar veten dhe fëmijët e tyre të mësojnë të përqafojnë sfidat e jetës me një mentalitet rritjeje dhe me një sy drejt rritjes së përpjekjeve dhe suksesit të tyre!

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 550 Lekë Out of stock

  Libri i Daniel J. Siegel, është një libër praktik, përmes të cilit mësojmë se si ta arrijmë transformimin tonë personal përmes leximit të mendjes dhe të emocioneve. Libri është përkthyer nga Maniela Sota.

  1 550 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Ky libër u shkrua që t'ju vijë në ndihmë, që të gjeni gjithçka që po kërkonit, si dhe t'ju ofrojë përgjigjet e pyetjeve që keni ngritur gjatë gjithë jetës. Jam i vetëdijshëm që kjo është një deklaratë e guximshme, por shumë shpejt do ta shihni dhe vetë pse kam kaq shumë besim kur e them këtë gjë. E vërteta që ndiej me shpirt është se, pas leximit të këtij...

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër e sjell Psikoterapinë e Kohezionit të Brendshëm në një version të aplikueshëm të vetëndihmës që në mos asgjë tjetër, ju bën të mendoni ndryshe, ju bën të reflektoni apo edhe ta shtoni empatine Megjithëse libri ndonjëherë nuk mjafton, mund të jetë pikënisja e duhur, për ta kuptuar dhe me pas për ta ndihmuar veten.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 150 Lekë In Stock

  1 150 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 32 of 66 items