Categories

Specials

List of products by supplier: OM

per page
Showing 33 - 36 of 36 items
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  "Skënderbeu: Manuskripti i Marlout" është një dramë e shkruar sipas parimit postmodern të dorëshkrimit, pra si gjetje e një drame elizabetiane të shekullit 16 e cila konsiderohet dramë e humbur. Për shkrimin e kësaj drame autori ka shfrytëzuar shumë materiale historike, letrare, kinematografike dhe teatrore, për të krijuar një realitet të besueshëm të...

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Strehë Dashnie na vjen si vlerë e padeformuar, duke e ruajtur thelbin e mirëfilltë të poezisë, me një shije të stërholluar estetike. Përderisa erotika në poezinë shqipe është trajtuar si ankth dhe ka vërshuar si liri e munguar, në Strehën e autorit Besnik Camaj, atë e ndjen si ndjenjë fisnike, si përjetim hyjnor, me një thelb plot filozofi.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Romani “Ulurima e ujkut” i Ag Apollonit trajton temën e të pagjeturve, mjerimin social e politik, edukimin arsimor, defektet religjioze, mitizimet historike, pseudodisidencën, si dhe dashuritë dhe marrëzitë e ndryshme. Po ashtu edhe ndarjet e dhimbshme me të gjallët dhe të vdekurit.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Një rrugëtim me plot aventura të mahnitshme.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 33 - 36 of 36 items