Categories

Specials

List of products by supplier: Migjeni

Showing 1 - 15 of 15 items
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  40 vjet pas zbulimit të qytetit antik të Antigonesë botohet libri i parë për të. Antigonea, qyteti që Pirro e themeloi për gruan e tij Antigona, u zbulua nga arkeologu i njohur Dhimosten Budina në vitin 1969.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% In Stock

  Apollonia - historia dhe monumentet e saj.

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Mayzie – ve u pëlqen të dalin jashtë shtigjeve të rrahura, andej nga i çon era, duke sfiduar rreziqet dhe pamundësitë. Në këtë pikëpamje, Shqipëria përfaqësonte një aventurë të bukur.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Buthrotum! Its history and monuments.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% Out of stock

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  2 760 Lekë 3 000 Lekë -8% In Stock

  2 760 Lekë
  3 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  736 Lekë 800 Lekë -8% In Stock

  736 Lekë
  800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  3 680 Lekë 4 000 Lekë -8% In Stock

  3 680 Lekë
  4 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  "Kjo biografi e shkurtër, e thjeshtë, për kryetrimin e Kosovës, qoftë vetëm fillimi. Shpresoj se studiues që e kanë jetën përpara, do të interesohen të mbledhin materjalin e duhur brenda Shqipërisë dhe jashtë saj dhe, me një biografi të denjë për luftëtarin e madh shqiptar, do t'i tregojnë rinisë, se sa fort e kanë dashur prindërit tanë Shqipërinë dhe...

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Online only Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  Kapiteni Uilliam Martin Lik u dërgua me mision në Pashallëkun e Janinës në dhjetor të vitit 1804, për të mbështetur Ali Pashën në rast të një zbarkimi francez në bregdetin e zotërimeve të tij. Atje qëndroi me ndërprerje deri në mars të vitit 1810, duke vëzhguar situatën, ndikuar mbi Ali Pashën dhe mbledhur të dhëna mbi vendin.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  552 Lekë 600 Lekë -8% Out of stock

  Ne kete vellim te pergatitur per nxenesit dhe studentet jane permbledhur pjese nga krijimtaria poetike e vellimit “Vargjet e lira” dhe proza e shkurter e Migjenit, “Novelat e qytetit te veriut”. Botimi ka nje parathenie te pergatitur nga Skender Luarasi dhe shenime nga bashkekohesit e poetit te madh

  552 Lekë
  600 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
Showing 1 - 15 of 15 items