Categories

Specials

List of products by supplier: Mirgeeralb

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Botimi i këtij libri është një histori e plotë dhe e imët e traditave etnomuzikore të Matit, i cili për nga vlerat e sensi shkencor, jep ndihmesë të çmuar edhe për botime të tjera të profilit etnomuzikor

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Po e shënojmë që në fillim se ndër motivet e përgatitjes së këtij libriShte dhe pak punë në rrugë paksa të re, veçanërisht për ne, për të cilën patëm parasysh thënien filozofike të Muriel Strade: "Mos ndiq vetëm rrugët e shtruara, shko dhe në ato të pa shkelura dhe lërë gjurmë pas". Tashrnë, dihet nga të gjithë se e mira nuk ka fund. Kështu ndodh edhe me...

  800 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items