Categories

Specials

List of products by supplier: MAPO Editions

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Një nga librat më të mirë që iu vjen në ndihmë prindërve që kanë fëmijë me çrregullime të spektrit autik, me këshilla dhe informacione për njohjen dhe trajtimin e kësaj simptome

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Libri ndërthur letërsinë e kujtesës nëpërmjet groteskut dhe autoironisë, me një individualitet që iu garanton këtyre tri novelave dhe autorit, një hyrje në letrat shqipe. "Embriologji" fitoi Çmimin Kadare për vitin 2016, dhënë nga Fondacioni Mapo

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një nga romanet e angazhuara më të suksesshëm, që doli në prag të zgjedhjeve vendore të vitit 2015, që shquhet për sarkazëm dhe fuqi goditëse shprehëse

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Profeti nga Praga ka elemente dokumentare, i ndërtuar pjesërisht mbi shenjat biografike të Kafkës, por edhe metafizike e mistike. I gjithë rrëfimi ndodh në kohën e tashme, përmes së cilit Kafka si njeri, si shkrimtar dhe si personazh rikthehet në moshën që ka vdekur, duke kërkuar vendet që i ka dashur, një rinjohje kjo me miqtë, librat, të dashurat dhe...

  900 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items