Categories

Specials

 • Treni
  Treni

  Çuf- çuf! Prisni fëmijë se po vjen...

  320 Lekë -20% 400 Lekë

List of products by supplier: Grand-Prind

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  1 200 Lekë Out of stock

  Botim I plotë I legjislacionit me përditësimet që nga viti 2011

  1 200 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Botim special me të gjitha shenjat e qarkullimit. I vlefshëm për drejtuesit e mjeteve dhe ata që hyjnë në testim për lejdrejtimi mjeti

 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Një monografi për njërin ndër protagonistët kryesorë të jetës politike shqiptare në periudhën 1934-1955. Në këtë biografi vijnë të dokumentuara përmes fakteve dhe dëshmitë të gjitha momentet e jetës së tij, që nga ngritja në krye të lëvizjeve komuniste, deri në rënien e tij

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Në poezinë e autorit mbizotëron lirizmi i pastër, ritmet, afshet dhe vrullet djaloshare, një gjuhë e latuar mirë. Rimë, ritëm, masë, stil jete, jetë shqiptare, jetë mërgimtari, tinguj frymorë, lëndorë; shprehi, harmoni letrare, logjike; rrëfim, potencialitet, vitalitet - këto janë disa nga vetitë dhe karakteristikat cilësore që mund të vërehen në...

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items