Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Grand-Prind

Shfaq 1 - 4 nga 4 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Nuk është në stok

  Botim I plotë I legjislacionit me përditësimet që nga viti 2011

  1 200 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Botim special me të gjitha shenjat e qarkullimit. I vlefshëm për drejtuesit e mjeteve dhe ata që hyjnë në testim për lejdrejtimi mjeti

 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Një monografi për njërin ndër protagonistët kryesorë të jetës politike shqiptare në periudhën 1934-1955. Në këtë biografi vijnë të dokumentuara përmes fakteve dhe dëshmitë të gjitha momentet e jetës së tij, që nga ngritja në krye të lëvizjeve komuniste, deri në rënien e tij

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Në poezinë e autorit mbizotëron lirizmi i pastër, ritmet, afshet dhe vrullet djaloshare, një gjuhë e latuar mirë. Rimë, ritëm, masë, stil jete, jetë shqiptare, jetë mërgimtari, tinguj frymorë, lëndorë; shprehi, harmoni letrare, logjike; rrëfim, potencialitet, vitalitet - këto janë disa nga vetitë dhe karakteristikat cilësore që mund të vërehen në...

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra