Categories

Specials

List of products by supplier: EMI Italy Association

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Në këtë libër, autorët paraqesin në mënyrë mjaft të thelluar Çrregullimin  i quajtur deficit i vëmendjes dhe Hiperaktivitetit ose siç njihet në nivel ndërkombëtar Attention deficit hyperactyvity disorder (ADHD)

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Ky libër është shkruajtur në Itali në Mars të vitit 2020, në një kohë kur gjithë bota po luftonte kundër virusit Covid -19. Ende më shumë po vuante Italia sepse ishim të mbyllur “në karantinë”. Nga frika e pandemisë, jo vetëm “biologjike”, por edhe nga ajo e pandemisë “emocionale” në të cilën gjithë Italia po jetonte.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  3 000 Lekë In Stock

  Libri "Integrimi i traumës dhe lëvizjet e syve" ofron një eksplorim interesant të neuroterapisë, një formë inovative terapie që integron qasje të ndryshme terapeutike si EMDR, NLP, hipnozë, Gestalt dhe përvoja somatike për të ndihmuar pacientët të kapërcejnë traumat dhe të integrojnë përvoja të vështira.

  3 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items