Categories

Specials

List of products by supplier: Edlora

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  “Enciklopedia e personaliteteve shqiptare të Francës” është enciklopedia e parë dhe e vetme e shkruar deri më sot për personalitetet shqiptare të Francës. 

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Ky libёr sjell pikёrisht pёrplasjen e dy botёve qё jetojnё nё tё njёjtёn sipёrfaqe. Qyteti i diktuar nga rregulla strikte dhe Periferia e larmishme nё ngjyra dhe dukuri qё e kanë kthyer kaosin nё njё sistem vlerash strikte. Nё njёrёn liria ёshtё e kushtёzuar, nё tjetrёn liria ёshtё e vetёngopur aq sa nuk i bёhet mё tё lёvizё nga vendi.

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Libri mbështet një vendim të drejtë dhe logjik, veçanërisht në rastin nëse TEC do të vendosej në një tokë të thatë, ku vendet e banimit mos jenë afër, por distanca të jetë në përputhje me standartet e lejuara.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 3 of 3 items