Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Edlora

Shfaq 1 - 3 nga 3 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok
  I ri

  “Enciklopedia e personaliteteve shqiptare të Francës” është enciklopedia e parë dhe e vetme e shkruar deri më sot për personalitetet shqiptare të Francës. 

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Ky libёr sjell pikёrisht pёrplasjen e dy botёve qё jetojnё nё tё njёjtёn sipёrfaqe. Qyteti i diktuar nga rregulla strikte dhe Periferia e larmishme nё ngjyra dhe dukuri qё e kanë kthyer kaosin nё njё sistem vlerash strikte. Nё njёrёn liria ёshtё e kushtёzuar, nё tjetrёn liria ёshtё e vetёngopur aq sa nuk i bёhet mё tё lёvizё nga vendi.

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Libri mbështet një vendim të drejtë dhe logjik, veçanërisht në rastin nëse TEC do të vendosej në një tokë të thatë, ku vendet e banimit mos jenë afër, por distanca të jetë në përputhje me standartet e lejuara.

  2 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 3 nga 3 libra