Categories

Specials

 • Sfidantet
  Sfidantet

  Me këtë rrëfim prej mjeshtri të...

  1 260 Lekë -10% 1 400 Lekë

List of products by supplier: Botime Koliqi

Showing 1 - 12 of 12 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Udhëzuesi për Praktikat më të Mira të Tracy vjen në formën e 100 ligjeve të kuptueshme dhe të lehta për tu zbatuar në lidhje me fushat kritike të punës dhe biznesit. Ai gjithashtu ofron shembuj nga jeta reale që ilustrojnë qartë se si funksionon secili prej ligjeve, dhe gjithashtu i ofron lexuesit ushtrime se si t'i zbatojmë këto ligje në punë dhe jetë.

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 050 Lekë Out of stock

  1 050 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  “Delfini, tregimi i një ëndërrimtari” është alegoria më e bukur e individit që kërkon të arrijë maksimumin në jetë përmes ambicjes, guximit dhe pasionit. Ky libër është shitur mbi 10 milionë kopje në mbarë botën, është botuar mbi 50 gjuhë dhe vjen së fundi edhe në shqip.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ky është një libër për lumturinë. Si ta gjeni, ta ndiqni dhe ta ruani përgjithmonë. Libri ka fituar statusin e bestsellerit ballkanik në një kohë rekord.

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Libri Njerëzimi siguron shtyllën kurrizore filozofike dhe historike për të na dhënë vetëbesimin për të bashkëpunuar, për të qenë të mirë dhe për të patur besim tek njëri-tjetri dhe për të ndërtuar një shoqëri më të mirë.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Ky është ndër librat më të fuqishëm që shpjegon përmes fakteve dhe analizave fuqinë e koicidencës në jetën tonë. Ccdo gjë ndodh për një shkak, paccka se secili prej nesh këtë të dhënë mund ta ketë në nënvetëdije. Cassin ka mbledhur dëshmi dhe shembuj të shumtë nga histora e personazheve dhe ka përpiluar një teori parashikimi të rastësisë.

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 300 Lekë Out of stock

  Një analizë e shkëlqyer e bashkëjetesës së njeriut me mitet, besimet dhe bestytnitë e krijuara në shekuj prej tij. Për autorin mitologjia ështe kënga e Universit, muzika e sferave. Pushteti i mitit është një spjegim vezullues i botës letrare të shpirtit,thuhet në pasthënien e librit.

  1 300 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Bertrand Russell është një nga mendjet më të zgjuara të mendimit të shekullit të XX dhe në këtë sprovë ka tentuar që të sjellë një qasje tjetër ndaj botës dhe qenies. Këtu kemi të bëjmë me një guidë për lumturinë njerëzore. Russell premton se duke e lexuar këtë libër lexuesi do ta bëjë jetën e tij më të gëzuar.

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Një libër me vlera të jashtëzakonshme për të njohur vetveten dhe potencialin brenda teje; një përqasje shpirtërore, e shoqëruar me një përqasje objektive, në rrugëtimin tënd për të qenë i suksesshëm në jetë përmes meditimit, një prej teknikave që garanton përshtatje, qetësi, energji dhe kreativitet të vazhdueshëm....

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

  1 300 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 12 of 12 items