Kategoritë

Ofertat

Lista e librave sipas Shtëpisë Botuese Botime Koliqi

Shfaq 1 - 11 nga 11 libra
 • Shikim i shpejtë
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% Në stok
  I ri

  Udhëzuesi për Praktikat më të Mira të Tracy vjen në formën e 100 ligjeve të kuptueshme dhe të lehta për tu zbatuar në lidhje me fushat kritike të punës dhe biznesit. Ai gjithashtu ofron shembuj nga jeta reale që ilustrojnë qartë se si funksionon secili prej ligjeve, dhe gjithashtu i ofron lexuesit ushtrime se si t'i zbatojmë këto ligje në punë dhe jetë.

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  788 Lekë 1 050 Lekë -25% Nuk është në stok

  788 Lekë
  1 050 Lekë -25%
  Shto në shportë Më shumë
  Cmim i reduktuar
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  975 Lekë 1 300 Lekë -25% Në stok
  I ri

  975 Lekë
  1 300 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  525 Lekë 700 Lekë -25% Në stok
  I ri

  “Delfini, tregimi i një ëndërrimtari” është alegoria më e bukur e individit që kërkon të arrijë maksimumin në jetë përmes ambicjes, guximit dhe pasionit. Ky libër është shitur mbi 10 milionë kopje në mbarë botën, është botuar mbi 50 gjuhë dhe vjen së fundi edhe në shqip.

  525 Lekë
  700 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% Në stok
  I ri

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  975 Lekë 1 300 Lekë -25% Në stok
  I ri

  Një analizë e shkëlqyer e bashkëjetesës së njeriut me mitet, besimet dhe bestytnitë e krijuara në shekuj prej tij. Për autorin mitologjia ështe kënga e Universit, muzika e sferave. Pushteti i mitit është një spjegim vezullues i botës letrare të shpirtit,thuhet në pasthënien e librit.

  975 Lekë
  1 300 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 800 Lekë -25% Në stok
  I ri

  Ky është një libër për lumturinë. Si ta gjeni, ta ndiqni dhe ta ruani përgjithmonë. Libri ka fituar statusin e bestsellerit ballkanik në një kohë rekord.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë 1 500 Lekë -20% Në stok
  I ri

  Libri Njerëzimi siguron shtyllën kurrizore filozofike dhe historike për të na dhënë vetëbesimin për të bashkëpunuar, për të qenë të mirë dhe për të patur besim tek njëri-tjetri dhe për të ndërtuar një shoqëri më të mirë.

  1 200 Lekë
  1 500 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% Në stok

  Ky është ndër librat më të fuqishëm që shpjegon përmes fakteve dhe analizave fuqinë e koicidencës në jetën tonë. Ccdo gjë ndodh për një shkak, paccka se secili prej nesh këtë të dhënë mund ta ketë në nënvetëdije. Cassin ka mbledhur dëshmi dhe shembuj të shumtë nga histora e personazheve dhe ka përpiluar një teori parashikimi të rastësisë.

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë 800 Lekë -25% Nuk është në stok
  I ri

  Bertrand Russell është një nga mendjet më të zgjuara të mendimit të shekullit të XX dhe në këtë sprovë ka tentuar që të sjellë një qasje tjetër ndaj botës dhe qenies. Këtu kemi të bëjmë me një guidë për lumturinë njerëzore. Russell premton se duke e lexuar këtë libër lexuesi do ta bëjë jetën e tij më të gëzuar.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Shto në shportë Më shumë
  Cmim i reduktuar
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  750 Lekë 1 000 Lekë -25% Në stok

  Kush je ti në të vërtetë? Si do të ishte sikur të ishe i lirë nga të gjitha kufizimet dhe të fluturoje përtej kufijve? Çfarë mund të bësh çdo ditë për të gjetur këtë lloj lirie dhe paqeje të brendshme?

  750 Lekë
  1 000 Lekë -25%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
Shfaq 1 - 11 nga 11 libra