Categories

Specials

 • Shtepia

  Nëpërmjet këtyre librave realizohet:...

  495 Lekë -10% 550 Lekë

List of products by supplier: Vektor Editions

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Tragjedia më e famshme shekspiriane besohet të jetë shkruar në 1601-1602 mbi bazën e një sage daneze, por e përpunuar me një mjeshtëri aq unike sa mund të quhet vepra teatrale më popullore dhe më e thellë e skenës. Ky është një botim luksoz i përkthimit të Fan. S. Noli, rreth vitit 1926 i domosdoshëm për çdo biblotekë.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  "Jul Cezari" u shkrua mes viteve 1599 dhe 1601, ku Shekspiri dramatizon, por edhe ndërlidh me mjeshtëri karakteret e veprës "Jetët Paralele" të Plutarkut, duke krijuar veprën teatrale më të fortë të botës, sa që me të drejtë konsiderohet shumë më me vlerë sesa duzina vëllimesh historianësh të specializuar. Një botim luksoz i përkthimit zyrtar të Fan S. Noli.

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items