Categories

Specials

List of products by supplier: Kompass

Showing 1 - 5 of 5 items
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Shkruar në fund të karrierës së Twain-it, "Ekstraktet nga Ditari i Adamit" u botuan së pari në 1897 dhe "Ekstraktet nga Ditari i Evës" në vitin 1905. Adami i Twain ishte bazuar në veten e tij ndërsa Eva ishte modeluar pas gruas së tij Livy. Ishte e përshtatshme që këto dy ese të bashkoheshin së bashku në një paketë.

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Me stilin biblik, mendimin e thellë e fjalën e bukur, shoqërimin e teksteve përgjithsisht me skica të realizuara nga vetë ai dhe i njohur veçanërisht për vepën "Profeti", Gibran u kthye në një ndër autorët më të lexuar në SHBA e mbarë botën perëndimore, ndërkohë që në vendlindjen e tij në Liban, si atëherë ashtu edhe sot festohet si më i madhi.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  "Moto Jete"një libër me poezi nga autorja Lindita Komani

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Një studim i kronikës historike nga Karl Thopia Prej ultësirave me këneta të rafshinës së Durrësit u ngritën re të lagështa e të helmatisura që rrëshqasin drejt labirintit të kasolleve dhe rugicëzave të rezidencës . Kështu fryma e helmatisur e politikës europiane kishte helmatisur në mënyre të turpshme vendin dhe Princin e tij.

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Përpjekje për një zgjidhje moderne të çështjes së Judenjve.

  500 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 5 of 5 items