Categories

Specials

List of products by supplier: Magus

Showing 1 - 6 of 6 items
 • Quick view
  900 Lekë In Stock

  Nga autori i " Graal, shpirti i humbur i Europës dhe historia e mohuar e Alba - Gens" dhe "Ylli i bijve të Pellazgut", për herë të parë në historinë e letrave shqip, mbërrin; "FJALOR RRËFYES I MITEVE PELLAZGE". Një vepër që nuk duhet të mungojë në bibliotekat e studiuesve dhe të pasionuarve të historisë në përgjithësi dhe miteve në veçanti.

  900 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Ky rrëfim i kohëve mitike dhe biblike vjen nga Bujar Kule, si një histori letrare dhe enciklopedike, pas një eksplorimi të gjatë të autorit si studiues me veprat e tij “Graal, shpirti i humbur i Evropës dhe historia e mohuar e Alba – Gens”, “Ylli i bijve të perllazgut” dhe “Fjalor rrëfyes i miteve pellazge”

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  ...“Kur veshët e nxënësit janë gati për të dëgjuar, atëherë vijnë buzët që do t’i mbushin me Dituri...”

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  Romani shpalos një sërë temash të reja dhe të panjohura për historinë dhe letërsinë shqiptare, e shumë prej tyre, të pa trajtuara dhe të panjohura, edhe për letërsinë dhe historinë evropiane.

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Kur shkruan poezi, je njëkohësisht njeriu më kujdesshëm dhe më i pakujdesshëm në botë. Mbase kjo është dilema ekzistencialiste mes të dhënurit formë dhe të qënurit i lirë. Poezia e Aldo Shpuzës vjen si një tërësi reflektimesh të thella: Këtu qëndron një prej veçantësive individuale të tij, ku urtësia vjen natyrshëm, pa stërmundime racionale, dhe thellësia...

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë Out of stock

  1 500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 6 of 6 items