Specials

Mediaprint  There are 73 products.

per page
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Le të udhëtojmë edhe ne me Arian dhe personazhet e tjera, mes situatave të papritura dhe humorit, për të shijuar këtë përvojë.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  Ky eshte nje set qe permban librin me forma dhe lojra me letra per femijet me nevoja te vecanta i cili vlen jo vetem per prinderit por edhe per mesuesit qe kane femije te tille ne klase.

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock

  "'Gruaja brenda meje" - një histori e guximshme dhe çuditërisht prekëse për lirinë, famën, amësinë, mbijetesën, besimin dhe shpresën. Libri hidhet ne qarkullim pas pak ditesh nga shtepia botuese Mediaprint

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Fjalor tre gjuhësh – Shqip, anglisht, gjermanisht (10 000 shprehje, përshëndetje dhe biseda të shkurtra në shqip, anglisht, gjermanisht). Libri përmban 10 000 shprehje të shkurtra në shqip, anglisht, gjermanisht, përshëndetje dhe biseda të shkurtra nga jeta e përditshme.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Ju njohim me botën magjike të teatrit dhe operës, nëpërmjet kryeveprës moxartiane, "Flauti magjik". Nëpërmjet këtij libri ndoshta edhe ju mund të zbuloni se keni një talent të veçantë për të kënduar. Botim didaktik mbi një vepër muzikore!

  800 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock

  Botim studimor kushtuar një personaliteti emblematik në Shqipëri, martirit të shkencës Theofan Popa, shkruar nga Pirro Thomo dhe Anisa Ymeri, si dhe me kontributin e vyer të studiuesve: Aleksandër Meksi, Kostandinos Giakoumis, Sokol Çunga, Andi Rëmbeci, Era Xhaferaj.

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 150 Lekë In Stock

  Veprat e famshme të artit po zhduken kudo nëpër botë. Sa hap e mbyll sytë, ato bëhen   pluhur. Kikirika Xhons dhe miqtë e saj dyshojnë se e gjithë kjo ka të bëjë me botën magjike të Qytetit të Ilustruar dhe komplotin e të ligut z. Bardhi, për të zhdukur ngjyrat, artin dhe aftësitë krijuese. Është koha për t'u kthyer në Qytetin e Ilustruar dhe për të...

  1 150 Lekë
  In Stock
Showing 65 - 73 of 73 items