Categories

Specials

List of products by supplier: Luis Print

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  Ky është një manual që vlen për këdo, por veçanërisht për studiuesit, ekspertët dhe studentë kandidatë për fushën e marrëdhënieve me publikun.Ky libër, pas suksesit në botimin e parë, në këtë botim të dytë sjell një studim të thelluar të fushës së marrëdhënieve me publikun në Shqipëri dhe Kosovë, qoftë në fushën institucionale ashtu edhe atë korporative....

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  644 Lekë 700 Lekë -8% In Stock

  Autori, Alban Tartari na fton në një udhëtim poetik, në një kohë kur poezia duket se po jeton kohën më të vështirë të ekzistencës së saj. Poezitë vijnë nga eksperiencat personale, ngjarjet e shoqërisë sonë, gëzimet dhe zhgënjimet, si dhe nga udhëtimet brenda dhe jashtë vendit.

  644 Lekë
  700 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items