Categories

Specials

List of products by supplier: Vision Printing

Showing 1 - 4 of 4 items
 • Quick view
  600 Lekë 1 000 Lekë -40% In Stock

  Një aventurë epike nga autorja Albana Osmani. Ilustruar prej saj ne nje forme shume vizionare, dedikuar të rinjve dhe atyre që shohin nga e ardhmja! Romani fantastiko-shkencor ndjek përballjen e paepur të një grupi të rinjsh me Inteligjencën Artificiale, që mund të cilësohet, pa dyshim, si beteja më e ashpër e kohës!

  600 Lekë
  1 000 Lekë -40%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë 500 Lekë -10% In Stock

  Autorja e librave per femije dhe redaktorja e njohur Nexhmije Muça sjell një përrallë për lexuesit e vegjël, Princesha e shtatë kodrinave. Ajo është e njohur për përrallat e saj, ku njëra prej tyre, vlerësuar edhe me çmime kombëtare, është edhe “Vajza dhe zogu”.

  450 Lekë
  500 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% In Stock

  “REAL ESTATE NE TIRANË” është libri i parë në fushën e pasurive të paluajtshme në Shqipëri, i shkruar nga një ekspert i kësaj fushe me përvojë  30-vjeçare. Ky botim ka një vlerë praktike për këdo që e ka lidhur aktivitetin e tij me tregun e pronave, me vlerësimin e tyre, me shit-blerjen dhe me qiradhënien,  në një mjedis që po përballet me ndryshime...

  1 170 Lekë
  1 300 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë 1 000 Lekë -20% In Stock

  Sodit është një libër me reflektime e ndalesa në përpjekjen për të kuptuar realitetin, për të kapur kuptimin e jetës, e jetës së mirë, e jetës së qëllimshme, e jetës që synon një vendmbërritje. Janë reflektime mbi atë që është dhe atë që mund të jetë

  800 Lekë
  1 000 Lekë -20%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 4 of 4 items