Categories

Specials

List of products by supplier: Botimet Barleti

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  Gazmend Krasniqi vjen me një tjetër vëllim të ri poetik për lexuesin shqiptar, një zë postmodernist në poezinë shqipe, që ndërton një qasje ndryshe me realitetin dhe botën njerëzore

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Duke ndjekur botën e personazheve, aq sa edhe duke u marrë me verifikimin e kufijve mes historisë në vetvete dhe zhanrit letrar, “Trilogjia e Shkodrës”, synon ta tërheqë lexuesin sa më thellë në ujërat e një letërsie bashkëkohore, ku nuk i bëjnë më punë disa kanone demode me të cilat rëndom vazhdohet të lexohet edhe sot.

  1 000 Lekë
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items