Specials

Tekste Profesionale There are 94 products.

per page
 • Quick view
  322 Lekë 350 Lekë -8% Out of stock

  Isidor Koti vjen me librin e dytë për administrimin e pallateve, pas një përvoje disavjeçare në drejtimin e mjediseve të përbashkëta në kryeqytet, si dhe studimin e kuadrit ligjor dhe rregullativ në Shqipëri.

  322 Lekë
  350 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  6 900 Lekë 7 500 Lekë -8% In Stock

  Fjalor pamor trigjuhësh. Shqip - Anglish - Italisht

  6 900 Lekë
  7 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  828 Lekë 900 Lekë -8% Out of stock

  828 Lekë
  900 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Kjo gramatikë praktike frëngjisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën frënge, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të frëngjishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Kjo gramatikë praktike spanjisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën spanjolle, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të spanjishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  Kjo gramatikë praktike anglisht - shqip është përshtatur për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë gjuhën angleze, si për fillestarët ashtu dhe për ata që kanë një nivel të mesëm njohurishë, si dhe për cilindo që dëshiron të zgjerojë apo të rifreskojë njohuritë gramatikore të anglishtes në shkollë, në kurse të ndryshme etj.

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  Fjalori Anglisht-Shqip i Informatikës dhe Elektronikës, i cili përmban rreth 25000 terma të ndryshme, do t’ju vijë në ndihmë sa herë që do t’ju duhet të përktheni materiale nga Informatika, kësaj shkence që merret me ruajtjen, përpunimin dhe shfrytëzimin e informacioneve duke përdorur kompjuterin.

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Ky eshte nje tekst per te gjithe individet qe duan te marrin nje leje drejtimi te kategorise A1, A2, B1, B dhe BE. Ky botim reflekton te gjitha ndryshimet ligjore qe jane bere ne Republiken e Shqiperise per transportin rrugor dhe drejtimin e mjeteve motorike.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  "Ky libër flet për arkitekturën; për shqetёësimet, synimet dhe arritjet e njerëzve qё u morën me të dhe se si u prit puna e tyre. Kjo bëhet nëpërmjet historisë. Ai është një guidë leximi për arkitekturën e djeshme, me shikimin e kthyer kah e nesërmja."

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 104 Lekë 1 200 Lekë -8% In Stock

  I botuar për herë të parë në vitin 2020, ky fjalor Ligjor, Logjistik dhe i Sigurimeve Detare është në të njëjtën kohë një enciklopedi e kuptueshme e termave bashkëkohorë në lidhje me industrinë e transportit Detar, si dhe një udhërrëfyes praktik dhe nisëtor për këdo që është i interesuar në marrëdhëniet ligjore, ekonomike dhe logjistike të kësaj industrie.

  1 104 Lekë
  1 200 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  Në ndihmë të fëmijëve me aftësi të kufizuar, të mësuesve dhe prindërve që punojnë me ta

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  2 576 Lekë 2 800 Lekë -8% In Stock

  Ju dëshironi të mësoni pa mundim, anglishten e sotme, të domosdoshme dhe të frytshme? Këtë mundësi ua jep ky botim i ri anglishtes që shoqërohet me 3 CD dhe një libër të plotë, ku do të gjeni përgjigje për të gjitha gjërat që ju shqetësojnë në përvetësimin e gjuhës angleze.

  2 576 Lekë
  2 800 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% In Stock

  Libri i vjen ne ndihme te gjitha mesueseve te gjuhes angleze  nga klasa e pare deri ne te nenten, dhe jo vetem duke ofruar lojra me role, projekte te ndryshme, aktivitete, organizime dhe festivale si dhe keshilla te vlefshme ne pervetesimin e gjuhes.

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 760 Lekë 3 000 Lekë -8% Out of stock

  This is a new innovative seven-level series that takes students from beginner to advanced level. Pioneer beginners include two books: student book and workbook. Also CD that help to improve the process of learning

  2 760 Lekë
  3 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 380 Lekë 1 500 Lekë -8% Out of stock

  1 380 Lekë
  1 500 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  This book includes five complete practice tests (listening ,reading, writing and speaking) and one general training test (reading and writing), which follow the style and the format of the IELTS examination with key.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  The TOEFL iBT exam is a means of assessing English language proficiency. It is particularly oriented toward communication in academic contexts and tests the four skills (reading, listening, speaking and writing) through independent and integrated tasks which require candidates to combine skills in ways similar to those required in academic settings. Each...

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  This book consists of five complete tests for the Preliminary English Test. It gives an introduction with detailed information, a step-by-step training section and tips and test- strategies.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Grammar Practice & Vocabulary is aimed at upper- intermediate / B2 level students. The aim of the book is to familiarize students with the format of the Use of English Paper of the Cambridge FCE Examination, as well as with the Grammar and Vocabulary sections of the University pf Michigan ECCE. This book consists of 24 units, 6 revision units and 2...

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  This book is aimed at intermediate - B1 level students. The aim of the book is to systematically teach grammar and vocabulary and help students succeed in all B1 Level Exams. This book consists of 24 units, 8 revision units and a final revision unit.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  460 Lekë 500 Lekë -8% In Stock

  460 Lekë
  500 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  405 Lekë 450 Lekë -10% In Stock

  405 Lekë
  450 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Kjo enciklopedi synon të kontribuojë sa është e mundur në" njohjen, përbërjen biokimike, vetitë farmaceutike dhe përdorimet vetjake të bimëve mjekësore për parandalimin dhe sherimin e sëmundjeve të ndryshme.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Në këtë libër do të mësoni kur truri punon mirë dhe kur keq. Këtu përfshihen gjuha, shqisat dhe emocionet; ecja, rrëzimi, dobësia, paraliza, dridhjet dhe koordinimi; humbja e kujtesës, pa-aftësia mendore, vonesat në zhvillim; ankthi, dhimbja, stresi, madje edhe vdekja.

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  Kodi i Procedurës Administrative është i përditësuardhe pasuruar me interpretime të Gjykatës së Lartë

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% Out of stock

  Ju do të gjeni në këtë fjalor: Mbi 30.000 fjalë dhe shprehje Fjalor mjaft praktik për përdorimin e përditshëm I lehtë në përdorim dhe për shumë fusha Gjithëpërfshirës dhe me fjalët më të përdorshme

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  920 Lekë 1 000 Lekë -8% In Stock

  920 Lekë
  1 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Libri përmbledh gjithë paketën e legjislacionit për Subjektet Tatimpaguese për Tregtarët dhe Shoqeritë Tregtare.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  1 840 Lekë 2 000 Lekë -8% In Stock

  Konkluzione nga vendimet unifikuese eshte nje permbledhje e shkurter e pjeseve me te rendesishme qe dalin nga vendimet unifikuese te Gjykates se larte. keto i sherbejne per nje shikim te shpoejte cdo avokati apo juristi kur ka nevoje ti referohet nje vendimi unifikues per nje ceshtje te caktuar.

  1 840 Lekë
  2 000 Lekë -8%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 33 - 64 of 94 items