Specials

 • Fëmijë normal
  Femije normal

  Nuk të duhen superfuqi për të qenë HERP!

  1 080 Lekë -10% 1 200 Lekë

Ilustrime There are 131 products.

per page
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit. Cilat...

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit....

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit. E kush...

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  Aq shumë u pëlqejnë fëmijëve picat, sa ata I krahasojnë me çdo gjë përreth, me të cilën luajnë dhe zbaviten.

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 250 Lekë In Stock

  Libri "Rreth botës për të vegjlit" e udhëheq fëmijën në një udhëtim në vende të ndryshme të botës. Duke e ftuar të bëhet shikues i korridës spanjolle, të realizojë safarin afrikan, të njihet me kaubojtë dhe indianët, të rrëshqasë me slitën ku janë mbrehur qentë eskimezë dhe të udhëtojë me gondolën veneciane. Fëmija pasuron fjalorin me fjalë të veçanta e...

  1 250 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Pema e familjes është një skemë që tregon paraardhësit. Ata janë njerëz të familjes tënde që kanë lindur para teje.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Karamelet bëhen prej sheqeri, ndërsa sheqeri bëhet prej bimëve. Trikoja jote mund të jetë bërë me leshin e deles, ndërsa shumë ura janë bërë me gurë.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Tri R-të na mësojnë shumë gjëra që ne mund të bëjmë për të mbajtur pastër mjedisin.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Në këtë libër djemtë dhe vajzat zbulojnë pesë shqisat e tyre: të parit, të dëgjuarit, të nuhaturit, të prekurit dhe të shijuarit.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Përpara se bebet të mësojnë të ecin me të dyja këmbët, ato fillojnë të lëvizin këmbadorazi.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Fëmijët të cilët janë të turpshëm, shpesh janë të shqetësuar dhe ndihen të keqkuptuar.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Të humbësh në një vend publik, ku të duket e pamundur që mami dhe babi të të gjejnë, është e frikshme dhe e rrezikshme.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Sa mirë është të mbash një sekret... por nëse ky sekret të bën të ndihesh mirë ty dhe dikë tjetër.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Ne lindim, jetojmë dhe pastaj vdesim. E njëjta gjë ndodh edhe me kafshët shtëpiake.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Ylberi ka shumë ngjyra dhe secila ngjyrë është e ndryshme nga të tjerat. Edhe ne njerëzit jemi pak a shumë si ngjyrat e ylberit, sepse secili prej nesh është i ndryshëm dhe i veçantë.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Ky libër rrëfen historinë e dy vajzave që takohen në një kamp veror dhe zënë miqësi të ngushtë; pavarësisht se njëra prej tyre ka sindromën Daun.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Asnjë arsye për fillimin e një pune nuk duhet gjykuar si e mirë apo e keqe.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Ky libër i nxit prindërit të jenë të hapur dhe të çiltër me fëmijën e tyre, edhe kur duhet të tregojnë se njëri nga prindërit ka kancer.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Libri "Babi do të martohet" i bën vajzat dhe djemtë të kuptojnë se, edhe pse prindërit rimartohen, ata përsëri do të vazhdojnë ti duan dhe ti takojnë ata.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Çfarëdo që të ndodhë, mami dhe babi im do të jenë prindërit e mi... dhe, për më tepër.... ata gjithmonë do të më duan mua.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Libri i ndihmon fëmijët të mësojnë për sfidat e moshës me të cilat përballen gjyshërit e tyre, me qëllim që ata të kuptojnë e të vlerësojnë të moshuarit në përgjithësi.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  550 Lekë In Stock

  Ky libër tregon për një djalë, vëllai i të cilit, Beni, është me autizëm.

  550 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  Në faqet e librit "Lojë me gjëegjëza" do të gjeni një sërë gjëegjëzash të ilustruara me ngjyra, të cilat ngacmojnë logjikën e fëmijëve dhe i nxisin ata të gjejnë përgjigjet.

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  Libri "Gjëegjëza me kafshë" përmban të ilustruara me ngjyra gjëegjëza klasike për shumë lloje kafshësh, që jetojnë pranë ose larg nesh.

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  380 Lekë In Stock

  Një histori në 10 minuta!

  380 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  980 Lekë In Stock

  Mesazhi i poezisë "Triumfi i Zeros" i shkrimtarit italian për fëmijë, Xhani Rodari, lidhet jo vetëm me rëndësinë e 0-s si numër, por dhe me atë se çdo njeri, sado i parëndësishëm të duket në sipërfaqe, ka brenda vetes vlera, që mjafton tia zbulosh.

  980 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  980 Lekë In Stock

  Në fletët e mëdha të këtij libri të shkrimtarit italian për fëmijë Xhani Rodari, piktori i varfër, që ska asnjë lek për të blerë ngjyra, paraqitet si një siluetë e bardhë në sfondin gri.

  980 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë In Stock

  Ky libër i bën fëmijët të kuptojnë se të gjithë duhet të kujdesemi për natyrën, të jenë miq të saj dhe të dëgjojnë këshillat e të rriturve.

  300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë Out of stock

  Libër me një stilolaps elektronik, i cili tregon nëse përgjigjia është e saktë apo jo. Për këtë mjafton që fëmija të vendosë lapsin në rrathët e vegjël të zinj.

  900 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  650 Lekë In Stock

  Çdo natë, arushi Leo fle në dhomën e prindërve. Një herë sepse i trembet pickimit të mushkonjave, një herë sepse ka vapë ose ka shumë etje... justifikimet ndryshojnë vazhdimisht, sepse ai ka shume dëshirë të flejë i kruspullosur midis gëzofit të butë e të ngrohtë të prindërve të tij. Por, Nata e Madhe e dimërimit po afron dhe Leoja duhet të mësohet...

  650 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Cila është shtëpia jonë; toka në të cilin jetojmë, por edhe dielli që na ndriçon, bashkë me planetet e tjera. Këto pyetje thelbësore, filozofike dhe kurioze i bëjnë fëmijët më shpesh dhe më natyrshëm se ne të rriturit, - prandaj ky set me dy libra iu vjen në ndihmë të vegjëlve që janë në sistemin parashkollor

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  800 Lekë In Stock

  Në këtë botim fantastik për fëmijë janë përmbledhur pesë përralla: "Violeta, zana e kopshtit", "Tina, zana e ngathët", "Erisa dhe shokët e shoqet e koptshtit", "Albina, zana pa shkop magjik", "Mona, zana që jepte urdhra". Ky është një libër tejet edukativ nëse fëmija juaj është në kopësht.

  800 Lekë
  In Stock
Showing 65 - 96 of 131 items