Bibloteka e sipërmarrësit There are 183 products.

per page
 • Quick view
  2 100 Lekë In Stock

  2 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  500 Lekë In Stock

  Mësimet e Milionerit janë distiluar në parime specifike në "Si të mendosh si një milioner".

  500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 100 Lekë In Stock

  Ky libër është pa asnjë dyshim më i miri nga zhanri i botimeve të vetëndihmesës dhe vetëshërimit për faktin se fuqia e mendjes dhe potenciali i saj për të ndikuar në shëndetin dhe mirëqenin e trupit ilustrohen në mënyrë të përsosur me fakte shkencore.

  1 100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Një udhërrëfyes për të përmirësuar në mënyrë radikale cilësinë e jetës

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  700 Lekë In Stock

  Best selleri më i madh botëror i kohës sonë.

  700 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë In Stock

  “Një minutë menaxher” është një libër konciz dhe i lehtë për tu lexuar. Për mbi 20 vjet, qindra menaxherë kanë ndjekur teknikat e këtij libri, duke rritur produktivitetin.

  600 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Ky libër do t'ju ndihmojë në përparimin në karrierë për të ardhmen tuaj të pacaktuar. Këto strategji të testuara dhe të provuara do t'ju kursejnë vite punë të palodhur dhe mijëra dollarë të ardhura të humbura. Do të mësoni se si ta organizoni jetën tuaj për të siguruar që po fitoni maksimumin në çdo fazë të karrierës suaj.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 400 Lekë In Stock

  Në një botë që ndryshon në mënyrë të rrufsheshme është tejet kritike që të rimendojmë për ato gjëra që kemi bërë, - pra të mësojmë nga ajo që kemi bërë gabim dhe të ecim përpara duke përmirësuar veten tonë. Këtë sekret na e mëson mjeshtrisht autori, Adam Grant në këtë bestseller absolut të kohës tonë

  1 400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  2 000 Lekë In Stock

  “Stoiku i përditshëm” është një guidë tërheqëse dhe e thjeshtë për jetën e mirë, duke i sjellë mençurinë klasike brezave të rinj. Ryan Holiday sjell 366 mendime mbi mençurinë, këmbënguljen dhe artin e të jetuarit, si pjesë e filozofisë dhe mendimit stoik, duke ndikuar me librat e tij tek mendësia e njerëzve të ditëve tona për të sfiduar problemet e kohës

  2 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock

  Vjen me ne fund libri i ri i babait te marketingut modern, Philip Kotler, per gjeneraten e re te marketingut dhe menyren e berjes se tij permes mediave sociale.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 490 Lekë In Stock

  “Manifesti kapitalist” eshte libri me polemizues i mentorit me te spikatur te financave personale dhe investimeve sot ne bote, Robert Kiyosaki, ku shpjegon ne menyre te detajuar nevojen per tu edukuar per menyren sesi funksionon paraja, tregjet dhe sesi rritet pasuria dhe mireqenia ne nje bote qe ndryshon vazhdimisht.

  1 490 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  "Bestselleri i Oliver Burkeman-it sipas New York Times-it, për “Katër mijë javë”, ka goditur një akord të thellë me shumë lexues. Askujt nuk duhet t'i thuhet se nuk ka kohë të mjaftueshme.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  This book shares the author's experiences that have helped her become the person she is today! She takes the reader through different processes to help them succeed and realize the role mindset plays in our lives and how positive, intentional actions can essentially impact everyone. Creating your life vision and doing meaningful work is the way that we...

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  This book covers the foundational framework every entrepreneur needs at every phase and stage of business such as mindset, branding, marketing, sales, systems and team. The reader will walk away with practical education and skills to build a legacy business that makes both an impact and profit.

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 200 Lekë In Stock
  New

  Vepro si ujku deshifron kodin e blerjes, përmes të cilit kushdo – pavarësisht moshës, arsimit ose nivelit të aftësive – mund të bëhet mjeshtër në shitje, negocim, sipërmarrje dhe oratori. 

  1 200 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock
  New

  Pavarësisht nëse je agjent shitjesh, menaxher apo sipërmarrës, ky libër është udhërrëfyesi yt që t’i shesësh me efikasitet produktet dhe idetë e tua!  Nga autori bestseller i New York Times “Rregulli 10x”, libri “Shit ose të shitën” do të ndryshojë mënyrën sesi ti e percepton shitjen dhe jetën. Libri vjen në shqip me përkthimin e Maniela Sotës dhe botimin...

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 300 Lekë In Stock
  New

  Esencializmi është një disiplinë përmes së cilës mund të arrish rezultate maksimale me përpjekje minimale; është një mendësi; është një ide e përkryer për t’u aplikuar në realitetin e sotëm. 

  1 300 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  790 Lekë In Stock
  New

  Në këtë version të tretë të botimit origjinal, Robert T. Kiyosaki përditëson dhe zgjeron tetë "vlerat e fshehura" të një biznesi të marketingut në rrjet (përtej bërjes së parave!). Si bonus special janë dy "vlera të fshehura" shtesë nga Kim Kiyosaki dhe Tom Wheelwright.

  790 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  1 500 Lekë In Stock
  New

  “Stoiku i përditshëm” është një guidë tërheqëse dhe e thjeshtë për jetën e mirë, duke i sjellë mençurinë klasike brezave të rinj. Ryan Holiday sjell 366 mendime mbi mençurinë, këmbënguljen dhe artin e të jetuarit, si pjesë e filozofisë dhe mendimit stoik, duke ndikuar me librat e tij tek mendësia e njerëzve të ditëve tona për të sfiduar problemet e kohës

  1 500 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  4 420 Lekë 5 200 Lekë -15% In Stock
  New

  Në këtë set kemi përmbledhur pesë librat që ka nxjerrë shkolla e biznesit të Agna Group dhe sipërmarrësi i saj, biznesmeni, trajneri dhe filantropi Vasil Naçi: Këto 5 libra shënojnë historinë e një prej kompanive më të mëdha në Shqipëri dhe mund të shërbejnë si një model autentik për këdo që do të bëjnë biznes në vendin tonë, duke ndarë vlera, duke...

  4 420 Lekë
  5 200 Lekë -15%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  2 800 Lekë In Stock
  New

  Robert Greene is a master guide for millions of readers, distilling ancient wisdom and philosophy into essential texts for seekers of power, understanding and mastery. Now he turns to the most important subject of all - understanding people's drives and motivations, even when they are unconscious of them themselves.

  2 800 Lekë
  In Stock
Showing 161 - 183 of 183 items