Ofertat

Bibloteka e sipërmarrësit Ka 223 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  "Mendo dhe bëhu i pasur" i autorit shumë të njohur amerikan Napoleon Hill, është libri që ka ndihmuar shumë njerëz të ndryshojnë rrjedhën e jetës së tyre.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  720 Lekë 800 Lekë -10% Në stok
  I ri

  Merr njerëzit e suksesshëm nga gjithë fushat e jetës. Çfarë kanë të përbashkët? Mënyrën e të menduarit! Tani, mund të mendosh edhe ti si ata dhe të revolucionarizosh punën dhe jetën tënde!

  720 Lekë
  800 Lekë -10%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Autori, Vasil Naço,  jo vetëm është biznesmen i suksesshëm, por e ndan suksesin dhe të mirën me të tjerët. Dhe kjo nuk është pak, përkundrazi, prandaj “Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim” nuk vjen thjeshtë si guidë këshillash, por si një mal përvojash të përjetuara me shumë sfida. Dija dhe informacioni i përftuar në këtë realitet për vlerat e...

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok
  I ri

  Libri i tij "Menaxhimi i cikleve të jetës së korporatave", konsiderohet nga Library Journal si një ndër dhjetë librat më të mirë në fushën e biznesit. Një lektor i famshëm, Ichak Adizes ka dhënë mësim në 52 vende, në universitete të tilla me emër, si Columbia University, UCLA, Stanford, Universiteti i TelAviv etj. Ai është njëkohësisht themeluesi i Adizes...

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 800 Lekë Në stok

  Are you in charge of your life? Or are you being swept away by things that are seemingly out of your control? In AWAKEN THE GIANT WITHIN, Anthony Robbins, the bestselling author of UNLIMITED POWER, shows the reader how to take immediate control of their mental, emotional, physical and financial destiny.

  1 800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë libër do të gjeni përplot teknika të dëshmuara që do t’i japin shtysë shitjeve tua dhe do t’i ngrejë ato në lartësi të reja.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Vital and indispensable, The Intelligent Investor is the most important book you will ever read on how to reach your financial goals.

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  Strategjia e Biznesit do të të ndihmojë të marrësh nën kontroll të ardhmen e kompanisë.  

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 400 Lekë Në stok

  If you've ever wanted a science-backed, heart-centered plan to living a better quality of life, it's in your hands. Best of all, you can measure your progress. A link to a free professional assessment is included in the book.

  3 400 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 150 Lekë Në stok

  Starting with the premise that there's only one chance to make a good impression, How to Write a Business Plan covers all the issues involved in producing a business plan - from profiling competitors and forecasting market development, to the importance of providing clear and concise financial information. It also includes a full glossary, case histories...

  2 150 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER o Brené Brown has taught us what it means to dare greatly, rise strong, and brave the wilderness. Now, based on new research conducted with leaders, change makers, and culture shifters, she's showing us how to put those ideas into practice so we can step up and lead.

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok

  Ky eshte nje tekst akademik qe AADF - Albanian-American Development Foundation e sjell ne shqip per studentet dhe sipermarresit nga botimet e Pearson Education, ne botimin e 7-te te tij, te perditesuar dhe eshte i redaktuar dhe i pergatitur nga pedagoge te Fakultetit Ekonomik ne procesin e mesimdhenies ne Shqiperi

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 650 Lekë Në stok

  Along the way, Pink describes the six successors to the elevator pitch, the three rules for understanding another's perspective, the five frames that can make your message clearer and more persuasive, and much more. The result is a perceptive and practical book--one that will change how you see the world and transform what you do at work, at school, and...

  1 650 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  900 Lekë Në stok

  This book is relevant, easy to understand, and to apply in everyday life and presents a modern way of 21st-century business communication. Written with a different, more effective approach, it will help you build profitable bilateral relationships with your buyers. The goal is to build the relationship in such a way that the buyer feels comfortable for...

  900 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  THE INTERNATIONAL BESTSELLING SENSATION. Most new businesses fail. But most of those failures are preventable. The Lean Startup is the approach to business that's being adopted around the world. It is changing the way companies are built and new products are launched.

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 000 Lekë Në stok

  Ky eshte nje tekst akademik qe AADF - Albanian-American Development Foundation e sjell ne shqip per studentet dhe sipermarresit nga Pearson Education, ne botimin e katert dhe eshte i redaktuar dhe i pergatitur nga pedagoge te Fakultetit Ekonomik ne procesin e mesimdhenies ne Shqiperi

  2 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 800 Lekë Në stok

  Back in 2010, Eric and I created an internal class for Google managers,' says Rosenberg. 'The class slides all read 'Google confidential' until an employee suggested we uphold the spirit of openness and share them with the world. This book codifies the recipe for our secret sauce: how Google innovates and how it empowers employees to succeed.'

  1 800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  Using the experience and insight of working with the leaders of the most innovative companies and organisations in the world, McKeown shows you how to put Essentialism into practice in your own life, so you too can achieve something great.

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 100 Lekë Në stok

  With its straightforward language and easy-is-better approach, Rework is the perfect playbook for anyone who's ever dreamed of doing it on their own. Hardcore entrepreneurs, small-business owners, people stuck in day jobs who want to get out, and artists who don't want to starve anymore will all find valuable inspiration and guidance in these pages. It's...

  2 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 600 Lekë Në stok

  Good to Great achieves a rare distinction: a management book full of vital ideas that reads as well as a fast-paced novel. It is widely regarded as one of the most important business books ever written.

  3 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 300 Lekë Në stok

  That is what this book is: A rapid reference manual that explains how to take leadership theory, quickly translate that theory into applicable strategy, and then put leadership into action at a tactical level. This book is the solution that leaders at every level need-not just to understand the leadership game, but also how to play the leadership game,...

  3 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 100 Lekë Në stok

  Marketing 3.0 is the unmatched guide to getting out front of this new tide sweeping through the nature of marketing.

  3 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 100 Lekë Në stok

  Marketing has changed forever-this is what comes next. Marketing 4.0 takes advantage of the shifting consumer mood to reach more customers and engage them more fully than ever before. Exploit the changes that are tripping up traditional approaches, and make them an integral part of your methodology. This book gives you the world-class insight you need to...

  3 100 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 600 Lekë Në stok

  Screw Business as Usual shows how easy it is for both businesses and individuals to embark on a whole new way of doing things, solving major problems and turning our work into something we both love and are proud of.

  1 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 700 Lekë Në stok

  Hapja e dyerve ndaj botës së biznesit përmban shumë sfida, si për pedagogët,ashtu dhe për studentët. Qëllimi i këtij teksti është të sigurojë çelësin e suksesit që do të çojë në një përvojë shpërblyese edukative dhe do të krijojë mjedisin e duhur për të bërë karrierë në biznes. Hyrja në biznes mbulon një hapësirë të madhe, duke prekur të gjitha fushat...

  1 700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 300 Lekë Në stok

  Influence, the classic book on persuasion, explains the psychology of why people say "yes" - and how to apply these understandings.

  2 300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 250 Lekë Në stok

  #1 Wall Street Journal Bestseller & Instant New York Times Bestseller. A game-changing approach to marketing, sales, and advertising.

  2 250 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 200 Lekë Në stok

  “Steve Jobs” është biografia e autorizuar e Steve Jobsit, themeluesit të kompanisë Apple. Ky libër që pati një sukses të jashtëzakonshëm nëpër botë, vjen edhe në shqip. Këto keni mundësinë të lexoni pjesë nga libri

  1 200 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Ky është një tekst universitar në fushën e marketingut, i vlefshëm për studentët që studiojnë në degët e fakultetit ekonomik

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Ky libër ju vjen në ndihmë me 50 ide të mdryshme mbi menaxhimin.

  700 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 32 nga 223 libra