Faik Konica

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 8 of 8 items
 • Quick view
  300 Lekë 400 Lekë -25% In Stock

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Në këtë vëllim është paraqitur publicistika e Faik Konicës. Botimi u përgatit dhe përzgjodh nga Prof. Dr. Nasho Jorgaqi

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Në këtë vëllim janë paraqitur studime mbi personalitetin dhe veprën e Faik Konicës nga autorë si: Nonda Bulka, Gijom Apoliner, Arshi Pipa, Ernest Koliqi, Martin Camaj, Rexhep Qosja, Nasho Jorgaqi, Moikom Zeqo etj.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë 400 Lekë -25% Out of stock

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% Out of stock

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Add to cart More
  Reduced price!
  Out of stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 200 Lekë -25% In Stock

  Në këtë libër përfshihen dy romane të Faik Konicës, “Martesa e Lejlës” dhe “Sotiri dhe Mitka”, të cilat deri pak kohë më parë e kanë pasur jetën e tyre në gjuhën frënge, ku autori ishte me pseudonimin “Jean de Kroia”. Falë punës kërkimore dhe përkthimit të bërë nga Fotaq Andrea, këto dy romane misterioze tashmë bëhen pjesë e letërsisë shqipe. Edhe këto dy...

  900 Lekë
  1 200 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  300 Lekë 400 Lekë -25% In Stock

  300 Lekë
  400 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  600 Lekë 800 Lekë -25% In Stock

  Vëllimi i katërt përmbledh letërkëmbimin, i cili, edhe pse nuk është i plotë, paraqet një "terra incognita" të hapësirave koniciane. Letërkëmbimi është aq i gjerë, saqë ky kapitull mbetet i hapur.

  600 Lekë
  800 Lekë -25%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 8 of 8 items