Balil Gjini

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    800 Lekë In Stock

    Në fëmini më habitnin fluturat me krahët gjithë ngjyra. I ndiqja lule më lule. S’i kapja dot, por edhe kur i kapja më linin në gishta veç një push verdhëllemë. Krahët e tyre ishin  bërë për qiellin, ama trupi, eh, trupi ishte bërë krejtësisht për tokën, u ngjante krimbave që zvarriteshin ngado në tokë. Kërkova dashuri të tjera. Midis tyre dhe letërsinë....

    800 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item