Kërko më tej

Filtra të aktivizuara:
  V. Bot
  Gjuha

  Ofertat

  Motivim dhe Zhvillim Ka 138 libra.

  për faqe
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok

   "Mendo dhe bëhu i pasur" i autorit shumë të njohur amerikan Napoleon Hill, është libri që ka ndihmuar shumë njerëz të ndryshojnë rrjedhën e jetës së tyre.

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok
   I ri

   Një libër bestseller ndërkombëtar. Në këtë guidë për zhvillimin personal, një bloger shumë i njohur na tregon se çelësi për të qenë më të lumtur, është të mos përpiqemi të jemi gjithë kohën “pozitivë”, por të përmirësohemi në përballimin e vështirësive. Prandaj ky libër përcjell mesazhin e fort: “Ik, pirdhu pozivitet!”

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 100 Lekë Në stok

   “Baba i pasur baba i varfër” është një pikë fillestare për secilin që dëshiron të marrë kontroll mbi të ardhmen e tij financiare

   1 100 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok
   I ri

   Nga autori bestseller i New York Times për librat Fillo me pse dhe Liderët hanë të fundit, na vjen një strukturë e guximshme për lidershipin, në botën e sotme që ndryshon vazhdimisht.

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë Në stok

   100 mënyra për të motivuar veten ju ndihmon të depërtoni përmes barrierave negative dhe t’i zhdukni mendimet pesimiste që po ju pengojnë të arrini obje- ktivat dhe ëndrrat tuaja. Ky botim përmban teknika mendore dhe shpirtërore të cilat nxisin veprimin dhe rezultatet në jetën tuaj.

   800 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 500 Lekë Në stok

   Nëse je në kërkim të ndryshimit të vetvetes dhe rrugës drejt suksesit, ky libër është një zgjidhje shumë e mençur; Në të jeten këshilla se si të merrni menjëherë nën kontroll fatin tuaj mendor, emocional, fizik dhe financiar! I plotë në të gjitha aspektet e zhvillimit tuaj personal

   1 500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 400 Lekë Në stok

   Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën....

   1 400 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 400 Lekë Në stok
   I ri

   Për herë të parë vjen në mënyrë të qartë dhe briliante shpjegimi i konceptit mendësi. Profesoresha e Universitetit të Stanfordit, Dr. Carol Dweck në këtë bestseller botëror na jep teknika dhe këshilla sesi të ndryshojmë mënyrën tonë të të menduarit për të realizuar të gjithë potencialin që kemi brenda vetes.

   1 400 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 400 Lekë Në stok
   I ri

   A na e përcakton koeficienti i inteligjencës fatin? Jo aq sa mund të mendojmë ne. Bestselleri i autorit Daniel Goleman na tërheq vëmendjen se këndvështrimi ynë për inteligjencën njerëzore është shumë i ngushtë. Arsyeja është se ne injorojmë një sërë aftësish që kanë ndikim shumë të madh në ecurinë e jetës sonë.

   1 400 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   990 Lekë 1 100 Lekë -10% Në stok

   Një udhërrëfyes briliant drejt përndritjes shpirtërore. Libri i Eckhart Tolle është shitur mbi 2 milionë kopje që kur është hedhur në qarkullim dhe është shpallur bestseller nga The New York Times. Spiritualisti i famshëm Deepak Chopra thotë se është një ndër librat më të mirë të viteve të fundit. Çdo fjali e tij kumbon të vërtetën dhe fuqi. 

   990 Lekë
   1 100 Lekë -10%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   600 Lekë Në stok

   Aftësia e udhëheqjes së suksesshme është një mjeshtëri, e cila mund të mësohet. I pajisur me metoda të sprovuara, ky libër i vogël udhëzimesh do të shpalosë potencialin tuaj të lidershipit.

   600 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   Ky libër mund t'ju ndryshojë jetën. Libri më i shitur i Deil Karnegit, plot gjashtë milionë kopje, i ripunuar kohët e fundit, ka ndihmuar miliona njerëz që të mposhtin ndjesinë e shqetësimit. Deil Karnegi ofron një grup formulash praktike që ju mund t'i vini në jetë sot, formula të vlefshmepër gjithë jetën!

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok
   I ri

   “Një libër që çdo udhëheqës botëror i së ardhmes – dhe së tashmes – duhet ta mbajë tek koka e krevatit.”

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   Zgjohu dhe tako anën tënde pozitive. Përse disa kanë sukses dhe të tjerët dështojnë. Disiplinoje veten për të arritur sukses. Merr punën që do. Lëri të tjerët të të ndihmojnë të arrish sukses. Mposhte frikën për të arritur synimin tënd. Merr ngritje në detyrë. Jeto jetën tënde.

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok
   I ri

   Në këtë vepër fuqidhënëse dhe të pabotuar kurrë më parë, autori legjendar për zhvillimin personal, Napoleon Hill, ndan parimet e tij të suksesit, një seri zakonesh dhe mendësish të cilat ju japin themelet për një sukses që ju ndryshon jetën. Mençuri e përjetshme për një jetë të begatë.

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   2 000 Lekë Në stok
   I ri

   Për të gjithë që e duan PUSHTETIN, duan ta kuptojnë PUSHTETIN dhe duan të mbrohen nga PUSHTETI

   2 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 200 Lekë Në stok

   Dhjetë ligje jo-konvencionale për të ripërcaktuar jetën tuaj dhe për të qenë të suksessshëm sipas termave tuaj. Autori shprehet: “Unë mendoj se është e mundur që njerëzit e zakonshëm të zgjedhin të jenë të jashtëzakonshëm”.

   1 200 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   600 Lekë Në stok

   Në librin " MOTIVIMI " , eksperti i suksesshëm Biran Tracy, i bazuar në dekadat e përvojës së grumbulluar, jep 21 metoda të shpejta dhe të fuqishme për rritjen e frytshmërisë së individit, ose të një grupi të tërë.

   600 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 170 Lekë 1 300 Lekë -10% Në stok

   Keni në duar një Sekret të Madh… Zbuloje

   1 170 Lekë
   1 300 Lekë -10%
   Cmim i reduktuar
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 200 Lekë Në stok
   I ri

   “Si të bëhesh profesionisht në shitje” është një udhëzues njohurish dhe aftësish, është përgjigja e pyetjes: Si të kemi sukses në profesionin tonë dhe në jetë? Çfarë është shitja në vetvete? Cilët janë faktorët/elementët e saj përbërës? Cilat janë cilësitë që përcaktojnë përsosmërinë në shitje? Cilat aftësi e veçojnë nga të tjerët shitësit e suksesshëm?...

   1 200 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   500 Lekë Në stok

   Njerëzit që kanë arritur sukses, nuk janë medeomos më të aftë ose më inteligjentë se të tjerët. Ajo që i ndan është dëshira e tyre e zjarrtë dhe etja për dije.

   500 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë Në stok

   Ky është një udhëzues praktik dhe i domosdoshëm për t’u shndërruar në njeri të paharrueshëm e të parezistueshëm për këdo.  

   800 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 000 Lekë Në stok

   Autori, Vasil Naço,  jo vetëm është biznesmen i suksesshëm, por e ndan suksesin dhe të mirën me të tjerët. Dhe kjo nuk është pak, përkundrazi, prandaj “Sjellja e pëlqyeshme dhe mençuria në komunikim” nuk vjen thjeshtë si guidë këshillash, por si një mal përvojash të përjetuara me shumë sfida. Dija dhe informacioni i përftuar në këtë realitet për vlerat e...

   1 000 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë Në stok

   Në këtë libër do të mësoni pesë principe për të pasur perspektivë në jetë: Principi i mendimit, i disponimeve, i realiteteve të ndara, i ndenjave dhe i momentit të tanishëm. Në këtë libër jepen edhe këshilla sesi të përdoren këto principe: Marrëdhëniet, stresi, zgjidhja e problemeve, lumturia, shprehitë dhe varësitë, i shoqëruar edhe me një listë...

   800 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   850 Lekë Në stok

   Mjetet që do t'i shndërrojnë problemet tuaja në krijueshmëri, vetëbesim dhe kurajë. Një libër revolucionues mbi rritjen personale që paraqet pesë mjete veçanërisht të efektshme për të ndryshuar jetën tuaj: Prandaj, ky libër është për të gjithë lexuesit që kanë përjetuar ose përjetojnë situata personale të pakëndshme: shmangie të problemeve ose personave...

   850 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   “E mira dhe e keqja gjenden te njëra-tjetra dhe përzihen në nivel universal: lumturia dhe mjerimi, mençuria dhe marrëzia, virtyti dhe vesi. Asgjë nuk është tërësisht dhe plotësisht më vete.” – këtë ndarje na ndihmon libri që ta bëjmë në jetë..

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   “Shkenca e Mirëqenies është një libër pragmatik prej të cilit mësohen ligje e koncepte bazë për të gjithë njerëzit që duan mirëqënie në jetë. Autori na ofron konkluzione dhe këshilla si rrjedhojë e meditimit dhe provojës së gjatë jetësore. Ligji i Tërheqjes që tentohet të përvetësohet që nga Amerika në Europë nga njerëz që duan një jetë e një sistem jete...

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 400 Lekë Në stok

   Sekretet për të qenë të frytshëm në jetë dhe në biznes. Nga autori i bestselleri- it te New York Times "Fuqia e shprehisë".

   1 400 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   700 Lekë Në stok

   “Të jetosh është gjëja më e rrallë në botë. Shumë njerëz thjesht ekzistojnë” – kështu thotë Oscar Wilde dhe këtë sfidë rrok libri i cili trajton në mënyrë shterruese kuptimet e fjalës Lumturi dhe shtigjet sesi ta arrijmë atë

   700 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   800 Lekë Në stok

   Në librin "Të bëjmë përpara", Sheryl Sandberg shqyrton pse ngjitja e grave në rolet udhëheqëse ka mbetur në vendnumëro, shpjegon shkaqet kryesore dhe propozon zgjidhje bindëse dhe të logjikshme, të cilat mund t'i japin fuqi grave për të shpalosur potencialin e tyre të plotë

   800 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 300 Lekë Në stok
   I ri

   “Sekreti” zbuloi ligjin e tërheqjes. Fuqia më e madhe në univers është fuqia për të pasur çdo gjë që ti do. Një gjë mund të ndryshojë marrëdhëniet tuaja, paranë, shëndetin, kënaqësinë, karrierën dhe jetën. Jeta që ti do lëviz sipas Fuqisë.  Ata që kanë lexuar “Sekreti”, nuk do të mendojnë asnjë sekond më shumë dhe do të lexojnë rrufeshëm edhe “Fuqia”

   1 300 Lekë
   Në stok
  • Shikim i shpejtë
   1 100 Lekë Në stok

   Vatrat e talentit janë zakonisht vende të mistershme, dhe gjëja më e mistershme është se talenti aty harliset krejt papritmas. Libri ''Çelësi i Talentit' zbulon misteret e ekzistencës së talentit, aty ku ai gjendet. Madhështia nuk ështëe lindur, - ajo rritet..

   1 100 Lekë
   Në stok
  Shfaq 1 - 32 nga 138 libra