Deshira Jazexhiu

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    200 Lekë In Stock

    Ky libër është vazhdimësi e Matematika për parashkollor 1, plotëson programin e parashkollorit për numrat nga 11 deri në 20. Fëmijët mësojnë të shkruajnë numrat dhe ti njohin ato duke u zbavitur me ushtrimet të ndryshme. Ky libër është një dritare drejt botës së bukur dhe të vështirë të matematikës, një hap drejt të ardhmes.

    200 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item