Simon Sineku

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 2 of 2 items
 • Quick view
  1 000 Lekë In Stock

  Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

  1 000 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  900 Lekë 1 000 Lekë -10% In Stock

  Nga autori bestseller i New York Times për librat Fillo me pse dhe Liderët hanë të fundit, na vjen një strukturë e guximshme për lidershipin, në botën e sotme që ndryshon vazhdimisht.

  900 Lekë
  1 000 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 1 - 2 of 2 items