Simon Sineku

Simon Sineku mëson liderëve dhe organizatave se si të frymëzojnë njerëzit. Që nga anëtarët e Kongresit e deri tek ambasadorët e huaj, që nga bizneset e vegjël e deri te korporatat si Microsoft dhe American Express, që nga Hollywood-i e deri te Kombet e Bashkuara dhe Pentagoni, ata që duan të dinë se si të frymëzojnë njerëzit, duan të mësojnë për Rrethin e Artë dhe për fuqinë e PSE-së. Sinek citohet shpesh nga botimet kombëtare, dhe jep mësim në Programin e Komunikimeve Strategjike, në Universitetin Columbia. Kur nuk qëndron nëpër hotele, ai banon në New York City.

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 2 nga 2 libra
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Një libër për mënyrën sesi udhëheqësit e mëdhenj frymëzojnë këdo që të veprojë. Një bestseller absolut, i cili do të vijë në ndihmë për të përsosur komunikimin dhe për të arritur suksese në jetë

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Nga autori bestseller i New York Times për librat Fillo me pse dhe Liderët hanë të fundit, na vjen një strukturë e guximshme për lidershipin, në botën e sotme që ndryshon vazhdimisht.

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 2 nga 2 libra