Elio Franzini, Maddalena Mazzocut-Mis

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
 • Quick view
  800 Lekë Out of stock

  Teksti paraqet çastet kryesore të historisë së disiplinës së estetikës duke nisur që nga Antikiteti, kur ajo përfton vetëdije për ekzistencën e saj. Duke u afruar në periudhën moderne, ligjërimi shtrihet mbi çështje estetike të hapura nga rrymat kryesore filozofike të ditëve tona, që u kanë rezervuar problemeve të saj një rol me rëndësi dhe shpesh një...

  800 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 1 of 1 item