Arian Leka

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 9 of 9 items
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Poezia e Arian Lekës, tek libri Anija e gjumit, është sfidë magjepsëse për aventurë krijimi, kumte e zëra plot vibrime të brendshme, drithërima befasish, frike, gëzime e trishtime që frymojnë bashkë. Ali Aliu Ajo që e bën të bukur poezinë e Arian Lekës, tek Anija e Gjumit, është afrimi me eksperimentin e avangardës - një çudi kaleidoskopike, përpjekje për...

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Këta libra çelin gjerdanin e botimeve mbi disa prej miteve dhe legjendave më të njohura të antikitetit europian. Do të gjejmë këtu disa nga rrëfenjat më të bukura, të cilat na kanë mahnitur, na kanë shtangur, tmerruar dhe zbavitur prej shekujsh, por që na kanë mësuar gjithashtu një nga format mahnitëse të rrëfimit të historisë sonë, mënyrës sesi menduan,...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  1 000 Lekë Out of stock

  Këta libra çelin gjerdanin e botimeve mbi disa prej miteve dhe legjendave më të njohura të antikitetit europian. Do të gjejmë këtu disa nga rrëfenjat më të bukura, të cilat na kanë mahnitur, na kanë shtangur, tmerruar dhe zbavitur prej shekujsh, por që na kanë mësuar gjithashtu një nga format mahnitëse të rrëfimit të historisë sonë, mënyrës sesi menduan,...

  1 000 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Në këtë përmbledhje do të flitet për zotat e parë që krijuan botën dhe jetën, për perënditë dhe perëndeshat olimpike.

 • Në vëllimin e dytë të Legjendave flitet për heronjtë mitologjikë, të cilëve su mbeti gjurmë tjetër veç bëmave dhe emrit, lavdisë dhe veprave të mira që ata vinin mbi gjithçka.

 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Poezia e Arian Lekës është tingull i bukur si dallgë, ajo shushurinë gjethnajë, të flet me zërin stërgjyshor dhe të futet thellë, në skutat më të fshehta të shpirtit.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Ndreqje gabimesh, fitues i çmimit Libri poetik më i mirë i vitit 2010.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  300 Lekë Out of stock

  Në këtë përmbledhje do të gjeni vjersha, lojëra fjalësh, gjëegjëza të mbështetura në botën dhe gojëfolje fëminore.

  300 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
 • Quick view
  500 Lekë Out of stock

  Arian Leka ka një veçanti: konkurron me poetikë, madje me një poetikë të rrallë. Ai mund të quhet poeti i detit dhe i fluturimeve pindarike. Një poezi e shkruar thellësive dhe e kënduar në lartësi. Arian Leka mendon dhe ndjen gjuhësisht.

  500 Lekë
  Add to cart More
  Out of stock
Showing 1 - 9 of 9 items