Celine Spector

Lista e librave të autorit

Showing 1 - 1 of 1 item
  • Quick view
    250 Lekë In Stock

    Ky libër është pjesë e serisë “sa qejf të mendojmë!” dhe shoqërohet me ilustrime nga El don Guillermo. Me ndihmën e këtyre librave, fëmijët e moshës mbi 10 vjeç njihen me konceptet e para filozofike të lirisë apo drejtësisë, por të përshtatura për nivelin e tyre të njohurive.

    250 Lekë
    In Stock
Showing 1 - 1 of 1 item