Celine Spector

Lista e librave të autorit

Shfaq 1 - 1 nga 1libër
 • Shikim i shpejtë
  250 Lekë Nuk është në stok

  Ky libër është pjesë e serisë “sa qejf të mendojmë!” dhe shoqërohet me ilustrime nga El don Guillermo. Me ndihmën e këtyre librave, fëmijët e moshës mbi 10 vjeç njihen me konceptet e para filozofike të lirisë apo drejtësisë, por të përshtatura për nivelin e tyre të njohurive.

  250 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
Shfaq 1 - 1 nga 1libër