Specials

Rrëfenja There are 136 products.

per page
 • Quick view
  100 Lekë In Stock

  100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  100 Lekë In Stock

  100 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  “Emili dhe detektivët” Ngjarjet e këtij romani janë realizuar në dy plane, në marrëdhëniet e prindërve me fëmijët dhe nga ana tjetër e fëmijëve me njëri-tjetrin në rrethana krejt të rastësishme. Ata krijojnë një organizëm të mirëfilltë institucional ndjekjesh e survejimesh për kapjen e një hajduti të rrezikshëm bankash. Ky libër mbart vlera të...

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Pushimet e kësaj vere do të jenë vërtet të mrekullueshmë!Kujtimet më të bukura do të keni mundësi t’I pasqyroni në disa prej faqeve të këtij libri,përmes përshkrimeve ose vizatimeve. Në këtë mënyrë,do t’I kujtoni përherë pushime tuaja. Në faqet e fundit të librit do të gjeni përgjigjet e të gjitha ushtrimeve.Kështu,do të keni mundësi të shikoni nëse I...

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  630 Lekë 700 Lekë -10% In Stock

  Pushimet e kësaj vere do të jenë vërtet të mrekullueshmë!Kujtimet më të bukura do të keni mundësi t’I pasqyroni në disa prej faqeve të këtij libri,përmes përshkrimeve ose vizatimeve. Në këtë mënyrë,do t’I kujtoni përherë pushime tuaja. Në faqet e fundit të librit do të gjeni përgjigjet e të gjitha ushtrimeve.Kështu,do të keni mundësi të shikoni nëse I...

  630 Lekë
  700 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
 • Quick view
  400 Lekë In Stock

  Tani që shkolla po mbaron, ky libër mund të jetë një mik i shkëlqyer përgjatë pushimeve verore për fëmijën tuaj. Krahas lojërave, plazhit dhe aventurave, në këtë tekst fëmijët mund të rrisin imagjinatën, aftësitë dhe mbajnë të gjalla njohurit që janë marrë përgjatë vitit në shkollë. Në tekst ka përralla, lojëra, ushtrime matematike dhe gjuhe për nxënës që...

  400 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  450 Lekë In Stock

  Kush tepër lakmon, a thua më shunë gëzon? As që bëhet fjalë! Kush shumë lakmon, mbetet me gisht në gojë! Kjo i nodhi luanit të babëzitur, gomarit lakmitar dhe personazheve të tjera të fabulave të kësaj përmbledhje!

  450 Lekë
  In Stock
 • Quick view
  90 Lekë 100 Lekë -10% In Stock

  Një seri fantastike, e cila përmban 12 përralla klasike. Me ilustrimet plot ngjyra, të realizuara me profesionalizëm dhe të treguara me mjeshtëri, kjo seri është konceptuar për fëmijët që sapo fillojnë të lexojnë.

  90 Lekë
  100 Lekë -10%
  Reduced price!
  In Stock
Showing 129 - 136 of 136 items