Ofertat

Kulturore & letrare Ka 57 libra.

për faqe
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Revista "Hylli i Dritës" është botim i Urdhrit Françeskan që është rikthyer në qarkullim pas vitit 1994. Në këtë revistë shkruajnë personalitete të kulturës kombëtare shqiptare, por edhe studiues të huaj. Përmbajtjen e këtij numri e gjeni më poshtë

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok

  Revista "Hylli i Dritës" është botim i Urdhrit Françeskan që është rikthyer në qarkullim pas vitit 1994. Në këtë revistë shkruajnë personalitete të kulturës kombëtare shqiptare, por edhe studiues të huaj. Përmbajtjen e këtij numri e gjeni më poshtë

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Revista "Hylli i Dritës" është botim i Urdhrit Françeskan që është rikthyer në qarkullim pas vitit 1994. Në këtë revistë shkruajnë personalitete të kulturës kombëtare shqiptare, por edhe studiues të huaj. Përmbajtjen e këtij numri e gjeni më poshtë

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Nuk është në stok

  Tani në treg numri i ri i revistës Living. Jeto bukur, Jeto me Living!    

  500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Nuk është në stok

  Tani në treg numri i ri i revistës Living. Jeto bukur, Jeto me Living!   

  500 Lekë
  Shto në shportë Më shumë
  Nuk është në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë Në stok
  I ri

  Revista filozofike dhe kulturore Filozofikja, botim i Akropoli i Ri, del me vëllimin e dytë në qarkullim për lexuesit e tij. Në këtë vëllim ka shumë artikuj për inteligjencën emocionale, menaxhimin e stresit, mitologjitë moderne, filozofitë konfuciane, platonike, dhe hinduje, etj

  300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Medius është revistë e re që në numrin e parë ka sjellë këndvështrime rreth dhunës, në plane shumdimensionale: Historia, kultura, emocionet, frikërat, trysnia sociale, idetë politike, padrejtësia. Autorët që kanë shkruar në këtë numër: Redi Shehu, Klementin Mile, Ergys Mërtiri, Emine Sadiku, Selami Xhepa, Kim Mehmeti, Milazim Krasniqi, Fitim Zekthi,...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  300 Lekë Në stok
  I ri

  Revista filozofike dhe kulturore "Filozofikja", botim i Akropoli i Ri, del me vëllimin e tretë në qarkullim për lexuesit e tij. Në këtë vëllim ka shumë artikuj për luftëtarët Samuraji, çfarë është lumturia, fuqia magjike e Mitit, tipologjitë e temperamenteve, quiz: Testi i personalitetit etj.

  300 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Hidhet në qarkullim numri 2 i revistës MEDIUS, botim i Institutit të Komunikimit Medius. Ky numër është i fokusuar mbi teknologjinë, duke sjellë këndvështrime të personaliteteve të ndryshme mbi ndikimet që ka në jetën tonë të përditshme.Në këtë numër, kushtuar sfidës sonë përballë pushtetit të teknologjisë, do gjeni shkrime nga: Milazim Krasniqi, Selami...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Medius” sjellë në këtë numër një sërë këndvështrimesh mbi raportin e mitit me historinë, të ndarjes së logosit me mitin, të debatit mbi heronjtë e dikurshëm dhe të sotëm, duke u mbështetur në nevojën që kemi për të njohur jo vetëm veten, por edhe botën. Në këtë numër do të gjeni shkrime nga Doan Dani, Blendi Fevziu, Fatos Lubonja, Ergys Mërtiri, Klemnetin...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  "Trashëgimia Ortodokse në Shqipëri" është numri i parë i një gjerdani të veçantë botimesh që revista kulturore periodike "Art & Trashëgimi" ia kushton trashëgimisë kulturore dhe historike të komuniteteve fetare në vendin tonë. Ky botim u realizua falë bashkëpunimit të stafit të revistës "Art & Trashëgimi" me Kishën Orthodhokse Autoqefale të...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Numri i tetë i periodikut Art & Trashëgimi i kushtohet qytetit historik të Prizrenit. Art & Trashëgimi ndërton një portret historiko-kulturor e artistik të Prizrenit, duke sjelle dritë-hijet e kryeqytetit historik, cilat janë origjinat e tij, lashtësia e tij, si u ndërtua ndërtua, roli që ka patur ai që nga lashtësia si udhëkryq tregtar midis...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Numri i katërt i periodikut Art & Trashëgimi, Tirana, Rikthimi i Muzave, i kushtohet qytetit të Tiranës. Ky numër i revistës periodike Art & Trashëgimi përpiqet ta shfaqë Tiranën ndryshe, të sjellë tek lexuesi dritë-hijet e kryeqytetit shqiptar, cilat janë origjinat e Tiranës, lashtësia e saj, si u ndërtua Tirana, si u bë kryeqytet, toleranca dhe...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Në botimin Art & Trashëgimi “Vlora, Nimfa e Mesdheut”, kushtuar qytetit të Vlorës do të gjeni pjesë të historisë mijëravjeçare të këtij qyteti, konceptuar si një dossier, ku përfshihet arti, kultura, tradita tregtaro – ekonomike, monumentet historike dhe ato të kultit, si dhe personalitetet dhe figurat e shquara që ka nxjerrë ky qytet. E konceptuar si...

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  600 Lekë Në stok
  I ri

  Në ketë numër do të mund të lexoni studime të studiuesve të njoftun mbrenda dhe jashtë Shqipnie. Hylli në ketë numër sjellë kontribute të çmueshme ndër të gjitha lamijet e kulturës shqiptare.

  600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Identiteti mbetet gjithnjë një sfidë, por përballë modernitetit kjo sfidë është çdo ditë dhe më e madhe për shkak se tradita, demokracia, besimi, tjetri dhe vetja kanë ndryshuar si pasojë e diktaturës së spektaklit. Lexim të mbarë. Urime gjithë autorëve që shkruan për këtë numër: Redi Shehu, Dorian Koçi, Ervin Hatibi, Blendi Fevziu, Emine Sadiku, Hajrie...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në “Medius 5” e cila u fokusua tek A dimë të protestojmë? do të lexoni shkrime nga: Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Fabian Zhilla, Ardian Vehbiu, Ilda Mara, Elsa Demo, Armand Bora, Redi Shehu, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha, Fitim Zekthi, Brenton Kotorri, Avni Delvina dhe Agim Baçi

  500 Lekë
  Në stok
 • Ky numër i kushtohet propagandës, ku ka shkrime nga: Klementin Mile, Redi Shehu, Edlira Gjoni, Diana Kastrati, Armand Bora, Agim Baçi, Selami Xhepa, Bashkim Gjergji, Rezart Beka, Ergys Mërtiri, Brikena Kasmi, Brenton Kotorri, Fitim Zekthi dhe Latif Mustafa.

 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok

  Ky numër i kushtohet propagandës, ku ka shkrime nga: Klementin Mile, Redi Shehu, Edlira Gjoni, Diana Kastrati, Armand Bora, Agim Baçi, Selami Xhepa, Bashkim Gjergji, Rezart Beka, Ergys Mërtiri, Brikena Kasmi, Brenton Kotorri, Fitim Zekthi dhe Latif Mustafa.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  A mund t'i besojmë arsimit sot? Për më shumë, rreth kësaj teme, mund të lexoni në "Medius 7" shkrime nga: Kim Mehmeti, Enis Sulstarova, Selami Xhepa, Rudian Zekthi, Redi Shehu, Fabian Zhilla, Ergys Mërtiri, Klementin Mile, Armand Bora, Fitim Zekthi, Lulzim Hoxha, Brunilda Çërraga, Arjan Shahini, Ardian Vehbiu, Dashamir Vaqarri.

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Doli nga shtypi nr 18 i “Illz”, Revistë letrare e Tiranës, periodike dy mujore, me drejtor Izet Duraku dhe kryeredaktor, Rexhep Shahun

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  “Illz”, nr. 19, Revistë letrare e Tiranës, periodike dy mujore

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Revista Letrare e Tiranes Illz doli me numrin e saj te 20, ku ka nje dedikim per gazetarin dhe publicstin Fatos Baxhaku, retrospektive me Eqerem Cabej, Martin Camaj dhe Shekspirin; me autore ne fokus, nobelistin Llosha dhe Arber Ahmetaj. Personalitetet e numrit jane Azem Shkreli, Ali Aliu dhe Albert Vataj.

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  800 Lekë Në stok

  Revista Illz në numrin e 21, i ka kushtuar një vend të vecante nobelistëve

  800 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Ky numër i kushtohet ideologjisë së partive: Majta apo djathtas- si orientohemi sot? Në Medius 8 do të lexoni shkrime nga Redi Shehu/ Artan Fuga/ Selami Xhepa/ Fitim Zekthi/ Armand Bora/ Brenton Kotorri/ Lulzim Hoxha/ Jozef Radi/ Fabian Zhilla/ Agim Baçi/ Ervin Hatibi/ Oltion Kadaifçiu/ Ergys Mertiri

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Në këtë numër të revistës Medius është ngritur çështja shqetësuese “Shqipëria, çfarë shkoi keq?” ku vijnë disa nga këto këndvështrime të ndryshimeve dhe zhgënjimeve që pasuan këto tridhjetë vjet. Këto tema janë trajtuar në këtë numër nga Fabian Zhilla, Hajrudin S. Muja, Milazim Krasniqi, Redi Shehu, Ergys Mërtiri, Ervin Hatibi, Selami Xhepa, Lulzim Hoxha,...

  500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  500 Lekë Në stok
  I ri

  Botohet numri i ri i revistës Medius, dedikuar pandemisë dhe pasojave të saj në ekonomi, jetën sociale, kulturore dhe funksionimin e strukturave institucionale. Në këtë numër do të lexoni shkrime nga: Redi Shehu, Milazim Krasniqi, Fitim Zekthi, Entela Tabaku, Selami Xhepa, Armand Bora, Fabian Zhilla, Lulzim Hoxha, Agim Baçi, Klementin Mile, Ergys Mërtiri,...

  500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 32 nga 57 libra