Ofertat

Mjekësi Ka 8 libra.

 • Shikim i shpejtë
  450 Lekë Në stok

  Ky libër është një përshkrim i saktë dhe i plotë i gjimnastikës së mendjes, i pasuruar dhe i mbështetur nga nocionet më të fundit të biologjisë dhe të mjekësisë, për të mbajtur të ri dhe të freskët trurin tonë dhe për të shëruar dëmtimet, që koha në mënyrë të pashmangshme na sjell.

  450 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Për herë të parë vjen një botim i tillë në gjuhën shqipe, i realizuar nga dy personalitete të mjekësisë, ku përmes 600 fotove jepen një shumëllojshmëri sëmundjesh infektive që prek organizimin e njeriut. Përmes shpjegimeve shkencore dhe imazheve çdo person do të kuptojë më mirë, më saktë dhe më shpejt sëmundjet infektive që trajtohen në këtë botim me...

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  3 000 Lekë Në stok

  Në librin Gjinekologjia trajtohen gjerësisht problemet e diagnostikimit, mjekimit e masat profilaktike për sëmundjet gjinekologjike, por, gjithashtu, autori kalon dhe në interpretime e shpjegime të disa problemeve sociale, madje edhe psikologjike

  3 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  680 Lekë 800 Lekë -15% Në stok
  I ri

  Një manual i shkëlqyer për prindërit që përballen me sfida të tilla si autizmi në familjen e tyre. Pas një eksperience të gjatë praktike dhe studimi, Spiro Saqellari vjen me një botim ku jepen informacione dhe këshilla rreth kësaj sindrome me të cilën po përballemi çdo ditë e më shumë

  680 Lekë
  800 Lekë -15%
  Cmim i reduktuar
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  6 750 Lekë Në stok
  I ri

  Ekokardiografia, ekzaminimi i zemrës me ultratinguj e njohur, e njohur shpesh me termin “teknika e pamjes së të padukshmes” është duke u zhvilluar në mënyrë marramendëse dhe nuk do të jetë e largët dita, kur ultratingujt do të pasqyrojnë në ekran botën molekulare të zemrës. Në këtë mënyrë, ajo sot ka zënë vend në arenën e teknikave imazherike të...

  6 750 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 600 Lekë Në stok
  I ri

  Ky botim futet tek librat utilitarë që mund të përdoren nga doktorë, infermierë, studentë dhe njerëz të thjeshtë që duan të dinë më shumë rreth sëmundjeve të brendshme.

  2 600 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Ky tekst është një burim i shkëlqyer informacioni, në të cilin autori ka shpalosur me sukses jo vetëm evidencën e bazuar shkencore më të mirë, por e ka transmetuar qartë dhe me profesionalizëm, duke e ndërthurur edhe me mendimin kundra për çështje të veçanta, që mund të shërbejë pa dyshim edhe si burim informacioni shtesë për këdo studiues të fushës.

  1 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 500 Lekë Në stok

  Teksti që po ju paraqitet, është përmbledhje e mësimeve që kemi zhvilluar mbi këtë lëndë me studentë dhe mjekë, që prej vitit 1956. Ky libër mbi Tuberkulozin osteoartikular është zhvilluar pas përvojës sime 60-vjeçare si specialist në këtë fushë. Teksti i përgjigjet kryesisht programit të lu­ës kundër T.B.C, mbas diskutimit dhe konsultimit të PKT. Besoj...

  1 500 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 8 nga 8 libra