Si te gatuajme Shiko më të madhe

Si te gatuajme

Evgjeni Harizi A-007620

Libër i ri

Përshkrim i shkurtër

Në hartimin e këtij libri janë marrë parasysh: tradita popullore e të gatuarit, të dhënat e shkencës për nevojat që ka organizimi i njeriut për ushqim, rëndësia e produkteve ushqimore, përpunimi i ftohtë i produkteve etj. 

Më shumë detaje

10 Artikuj

Detaje të librit

Shtëpia Botuese

EDFA
ISBN9789992786701

550 Lekë

Shto në listën e librave që dua

Porosit me një klik

Share

30 libra të tjerë nga e njëjta kategori:

We’re looking for stars!
Let us know what you think

Më tepër

Në këtë botim është shtuar një kre; salcat dhe si nënkre; kërpurdhat, kërmijtë, ndërsa në krenët gjellë me peshk, gjellë me shpendë janë bërë përpunime. Janë shtuar dhe asortimnte të reja si dhe disa karakteristika. Ky botim i ri është pasuruar me mbi 200 asortimente.

Të dhëna

Lloji i botimitMe kapak te holle
Faqe156
ISBN9789992786701
Viti i Botimit2011
GjuhaShqip
Tipi i publikimitLibër
StatusiI ri
Përmasat137 x 205 x 23 mm