Albume Ka 4 libra.

 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok
  I ri

  Ky libër-album doli në qarkullim më datë 5 shtator 2018, në nderim të Shenjtores Nënë Tereza, me rastin e Ditës Ndërkombetare të Bamirësisë, e shpallur nga OKB-ja në vlerësim të kontributit dhe humanizmit të saj.

  1 000 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  700 Lekë Në stok

  Ky botim është një itinierar historik, kulturor, turistik i rrugës që lidhte Perëndimin me Lindjen; Autori Bukurosh Reçi ka udhëtuar në gjurmët e rrugës së vjetër dhe përmes këtij libri, propozon ide sesi mund ta kthejmë këtë aks me përfitime ekonomike. Botimi është i shoqëruar me foto, harta dhe të dhëna të tjera të karakterit historik

  700 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  2 500 Lekë Në stok
  I ri

  Libri-album “Gjergj Kastrioti – Skënderbeg në pullat shqiptare, 1913-2017”, me autor koleksionistin Hysen S. Dizdari, është një libër i rrallë në llojin e vet, i vetmi libër i botuar për Skënderbeun në 105 vjet nga data e emetimit të pullës parë shqiptare nga qeveria e patriotit Ismail Qemali dhe trajton të plotë koleksionin e pullës shqiptare për...

  2 500 Lekë
  Në stok
 • Shikim i shpejtë
  1 000 Lekë Në stok

  Është ky titulli i botimit të ri që i vjen pasurisë së literaturës dhe studimeve filatelike. Autori i saj është koleksionisti i pasionuar i pullave postare të klasës tematike të florës dhe faunës, koleksionisti i pasionuar Z.Hysen Dizdari.

  1 000 Lekë
  Në stok
Shfaq 1 - 4 nga 4 libra